AK Partili gençler sosyal projeleri kapsamında Köşk’ün Ahatlar Mahallesi’nde önemli bir etkinliğe daha imza attı. Ahatlar İlkokulu’nda çeşitli tadilat işleri yapan AK Partili gençler, önce okulun diş cephesini boyayıp, sonra öğrencilerin dikkatini çekecek çeşitli duvar süsleme çalışmaları yaptı. Daha sonra çocuklarla ip atlama, halat çekme, mendil kapmaca gibi oyunlar da oynayan Ak gençler, çocukların keyifli dakikalar geçirmelerini sağladı.

“ÇOCUKLARLA ÇOCUK OLDUK”

AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkan Vekili Mustafa Said Karadeli, önemli bir etkinliğe daha imza attıklarını ifade ederek, “Okulumuzun dış cephesinde ve bahçesinde çeşitli tadilatlar yaptık. Öncelikle dış cephenin boyanmasıyla başlayan çalışmamız minik kardeşlerimizin ilgilerini çekecek ve onları eğlendirecek duvar süsleme çalışmaları ile devam etti. Kısaca en kalbi duygularımız ile mutlu etmek ve mutlu olmak için çalıştık. Okulumuzun eksik kalan kısımlarını tamamladıktan sonra Ahatlar Mahallesi sakinleri, okul öğretmenlerimiz ve minik kardeşlerimiz ile eğlenceli zaman geçirdik. Kısaca biz de onlar ile çocuk olduk. Onları eğlendirmek ve güzel dakikalar geçirebilmek amacıyla ip atlama, halat çekme, mendil kapmaca gibi uzun zamandır kendi hayatlarımızın yoğunluğu içinde unuttuğumuz oyunlar vesilesiyle çocukluğumuzu minik kardeşlerimiz ile birlikte tekrar yaşadık. Belki çok yorulduk ama bugün mutluluğu, huzuru bizler miniklerimizin tebessümünde bulduk” dedi.

“RUHUMUZU DİNLENDİRDİK”

Ak gençlik olarak her zaman sahalarda olduklarını belirten Karadeli, “Her zaman ilk amacımız gönüllere dokunmak, yerelde halkımızın sorunlarına çözüm üretmeye çalışmak oldu. Bu etkinliğimizde hedefimiz minik kardeşlerimizin çok daha hoş ortamda eğitim ve öğretim hayatlarına devam etmesini sağlamakla birlikte kendi ruhumuzu da dinlendirmekti. Çıktığımız bu yolda halkımıza hizmet etmeye, gönüllere dokunmaya devam edeceğiz. Bu dava yolunda, durmak yok yola devam dedik ve Allah’ın izniyle ilk günkü aşk ile durmadan da devam edeceğiz” diye konuştu.