Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Aydınspor 1923’te futbolcuların takımdan paralarını alıp şehri terk ettiği yönündeki haberlere, Kulüp Başkanı Hüsamettin Artan açıklık getirdi. Futbolcuların paralarını alıp ligin bitimine iki hafta kala takımdan ayrıldıklarına yönelik haberlerin ardından açıklama yapan Başkan Artan, “Çoğu futbolcumuz zaten paralarını almış durumda. Zaten ligin bitimine son iki hafta kaldı. Bizimle kalacak olanlar da var. Devre arasında ayrılacak olanlar da var. Devre arasında bakacağız, göreceğiz. Giden oyuncuların yerine daha kaliteli ve daha iyi oyuncular alacağız. Ciddi bir yeni yapılanmaya gideceğiz. Bu konuda Erman Kırmızı da bize yardımcı olacak açıkçası” ifadelerini kullandı.

SPORTİF DİREKTÖRLÜĞE KIRMIZI

Son haftalarda ortaya atılan iddialara yönelik Erman Kırmızı’nın Sportif Direktörlük görevine getirildiği konusu hakkında da konuşan Başkan Artan, “Erman Kırmızı benim zaten arkadaşım. Sürekli onunla birlikteyiz. İlerleyen zamanlar ne gösterir onu bilemeyiz tabi. Daha önce de zaten beraberdik sürekli, bu sadece son 4-5 haftada değil. Önemli olan Aydınspor 1923. Bu kulübe kim bir tuğla koyarsa başımızın üzerinde yeri var. Erman Kırmızı neden olmasın yani, olabilir” diye konuştu.

"AYDIN DESTEK VERMİYOR"

Aydın şehrinden istedikleri desteği göremediklerini üzülerek söyleyen Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı Hüsamettin Artan, “Doğrusu Aydın’da kimse bize destek olmuyor. Jeotermal firmaları destek oldular. Onların dışında kimse bize gelip bir yardımda, destekte bulunmadı. Biz Aydınspor 1923 için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz, yalnızız.” dedi.