Ziyarette konuşan Kutlay, "İlçemizde göreve başlayan emniyet müdürümüze makamında 'hoş geldin' ziyaretinde bulunduk. Bugün ise müdürümüz bizlere iadeyi ziyarette bulundu. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Müdürümüze ve emniyet personeline başarılar diliyoruz" dedi. 
  İlçede kurumlar arası işbirliğine önem verdiklerini dile getiren Kutlay, emniyet teşkilatının ihtiyaçları olduğunda, bütçelerinin el verdiği şekilde destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

GÜVEN VE HUZUR ORTAMI

Söke Emniyet Müdürü Yalçın Şipal ise, "Söke Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay önderliğinde yönetim kurulu üyeleri bizlere 'hoş geldin' ziyaretinde bulundular. Bugün de ben iadeyi ziyarette bulunuyorum. Söke ilçemiz, Ege Bölgesi'nde parmakla gösterilecek bir mekan. Öncelikle güven ve huzur ortamı olduğunu belirtmek isterim. Söke ilçe halkının emniyet mensuplarına sahip çıkmaları bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Kurumlar arası koordinasyon da, çalışma şartlarının daha hızlı ilerlemesini sağlıyor" diye konuştu.

"SÖKE HUZURLU BİR İLÇE"

Söke'nin en büyük sıkıntısının, trafik problemi olduğuna dikkat çeken Şipal, şunları kaydetti: "Diğer sorunlarsa hırsızlık ve uyuşturucu gibi problemler. Sayın ilçe kaymakamımızın destekleri ile bu sorunları halletmek için elimizden gelen gayreti ve çabayı göstereceğiz. Söke'miz hakikaten huzurlu bir ilçe. Sökelilerin emniyet çalışanlarına sahip çıkması, bizim işlerimizi daha da kolaylaştıracaktır.’’