Kuyucak Ziraat Odası Başkanı Abdullah Sevgi ile tarım danışmanı ve personelleri organizatörlüğünde Kuyucak Ziraat Odası Eğitim Salonu’nda Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Engin Ertan, Prof. Dr. Mustafa Ali Kaptan, Prof. Dr. Ömer Erincik ve Prof. Dr. Mehmet Karagöz tarafından 'Kestane ve Kiraz Yetiştiriciliği İle Sorunları ve Çözüm Önerileri' konulu eğitim semineri verildi.

108 ÜRETİCİ KATILIM GÖSTERDİ

Kuyucak Ziraat Odası Başkanı Abdullah Sevgi ve Kuyucak İlçe Tarım Müdürü Sebahattin Varol’un da katılım sağladığı eğitim seminerine Kuyucak’ın Yaylalı, Ören, Ovacık, Yeşildere, Yukarı Yakacık, Musakolu, Yöre, Yamalak, Belenova, Taşoluk, Kurtuluş ve Pamukören mahallelerinden 108 kestane ve kiraz üreticisi katıldı.

AYDINLATICI BİLGİLER VERDİLER

Sabah 10.00’da başlayıp akşamüstü 17.30’a kadar süren eğitim seminerinde Prof. Dr. Engin Ertan tarafından Kestane ve Kiraz Yetiştiriciliği konusu, Prof. Dr. Mustafa Ali Kaptan tarafından Kestane ve Kirazda Bitki Besleme, Prof. Dr. Ömer Erincik tarafından Kestane ve Kiraz Hastalıkları ile Mücadelesi, Prof. Dr. Mehmet Karagöz tarafından Kestane ve Kiraz Zararlıları ile Mücadelesi konularında üreticilere  

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

Ziraat Odası Başkanı Abdullah Sevgi, toplantıdan sonra Adnan Menderes Üniversitesi öğretim görevlileriyle görüşerek, mahallelerindeki üreticilere faydalı olmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirtti. Sevgi, eğitimlerin devam edeceğini sözlerine ekledi.