CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde Aydın’da birinci parti çıktığını hatırlatan Altıntaş, yerel seçimlerden CHP’nin zaferle çıkacağını söyledi.

"4,5 YILDIR HAZIRLANIYORUZ"

Yerel seçim hazırlıklarına 4.5 yıl önce başladıklarının altını çizen Altıntaş, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerel seçimlere 4.5 yıldır hazırlanıyoruz. Bizler 4.5 yıl önce başladık çalışmalarımıza. Son genel seçimde görüldüğü gibi Aydın’da Cumhuriyet Halk Partisi birinci parti olmuştur. AKP milletvekilleri, özellikle de Mustafa Savaş rakam okumayı bilmiyor. 44, 38’den büyüktür. 38, AKP artı MHP’nin toplam oyudur. CHP’nin adayı Muharrem İnce, tek başına yüzde 44 oy almıştır. Yerel seçimlerde 17 ilçeyi CHP kazanacaktır. Özellikle Büyükşehir Belediyesini de rekor oyla, en az yüzde 51 oyla kazanacağız. Bizim Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun yapılan anketlerde yüzde 60 ile yerel seçimi kazanacağı görülmektedir” dedi.

"ACARLAR’A YAPILAN YATIRIMLARDAN HABERİ YOK"

AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Kazım Günaydın’ın Acarlar Mahallesine hizmet yapılmadığı eleştirisine de cevap veren Barış, “AKP İncirliova ilçe Başkanı Kazım Günaydın, sana da buradan kucaklar dolusu günaydın. Uykun açılınca şu Acarlar’a yapılan yatırımları bir daha araştır bakalım. Sorumlusu olduğun ilçenin en büyük mahallelerinden birisinde yapılan çalışmalardan haberin yok. Bu nasıl sorumluluk! 'Dünyadan haberin yok' demeyeceğim daha Acarlar’dan bile haberin yok. Öyle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar kervanına katılmış gidiyorsun. Gel bize Acarlar’da ne yapıldığını ben sana anlatayım” diye konuştu