TBMM KİT Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Aydınspor 1923’ün antrenmanına ziyarette bulundu. Adnan Menderes Stadı'nda yapılan ziyarette Milletvekilli Savaş’a, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, AK Parti Aydın Ekonomiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Sabuncu, İl Yönetim Kurulu Üyesi Uygur Çetin, Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, Efeler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mithat Yıldırım, Aydınspor 1923 Başkanı Hüsamettin Artan ve eski kulüp başkanlarından Özgür Kızıl eşlik etti. Milletvekili Savaş, futbolculara baklava ikramında bulunarak yeni sezonda takımdan şampiyonluk istedi. Baklava ikramının ardından protokol tribününe geçen Milletvekili Savaş, çift kale maçı izledi.

"PROFESYONEL LİGLERE DÖNECEĞİNE İNANIYORUM"

Takımı çok beğenen Savaş, “Keyifli bir antrenman izledik. Taraftarımızın antrenman maçında bile takımı yalnız bırakmamış olması bizleri çok mutlu etmekle beraber, bu Aydınspor 1923 markasının tekrar eski günlere geri döneceğinin en büyük göstergesidir. Bizler de milletvekilleri, siyasiler, rektörümüz, sivil toplum kuruluşları, sanayi odası, ticaret odası, Aydınlı iş adamları ve burada iş yapan tüm ticaret erbapları ile birlikte bu memleketin değeri olan bu efsane takım için mücadelemizi vermeye devam edeceğiz. Aydınspor 1923'ümüzü tekrar zirveye çıkaracağız. Biz dün olduğu gibi yine Aydınspor 1923’ün yanındayız. Bu takımın profesyonel liglere döneceğine yürekten inanıyorum” dedi. 
  Öte yandan Aydınspor 1923 yönetimi, ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek Savaş ve protokol üyelerine teşekkür etti.