Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nda, CEV Challenge Kupası’nda yarı finale yükselmenin mutluluğu yaşanıyor. Yunanistan temsilcisi AO Thiras’ı 3-0’lık skorla mağlup ederek finale bir adım daha yaklaşan mavi-beyazlılarda Başantrenör Umut Uysal, karşılaşmayı değerlendirdi.     

DESTEK ÇAĞRISI

Yarı finalde mücadele edecekleri için çok mutlu olduğunu belirten Uysal, “Çok uzun bir yolculuktan sonra maça çıktık. Maçtan bir gün önce hava şartları nedeniyle antrenman yapamadık. Ama bizim için önemli olan oradan galibiyetle dönmekti ve bunu başardık. Avantajı elimize alıp gelmiştik. Burada da takımımız gerçek gücünü ortaya koydu.  Seyircilerimize çok teşekkür ediyorum. Bizim için itici güç oluyorlar. Desteklerini her zaman bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

  “HEDEF FİNAL”

Artık hedeflerinin final olduğunu kaydeden Uysal, “Biz bu kupanın en büyük favorilerinden Beşiktaş’ı 4-0 yendik. Bunu başarabilen bir takım olarak saygıyı hak ediyoruz. İlk senemiz, ilkler her zaman zordur. Rotasyonu az olan bir takımdık. Şimdi yeni transferlerle bunları tamamladık. Çarşamba-Pazar oynama ritmini yakaladık. Avrupa’da sonuna kadar gitmek istiyoruz. Adım adım gidiyoruz, hedefimiz final. Finali görmek istiyoruz. Bu şehre finali yaşatmak istiyoruz. Şehir olarak bunu hak ediyoruz. İnşallah finali oynayıp kupayı da şehrimize getirmeyi çok istiyoruz. Finalin havası farklıdır. Benim oyuncularıma inancım tam. Bu takımı kuran Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederiz. Çok büyük bir emek var” diye konuştu.