Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Güngör tarafından verilen konferansa, AY-SİAD üyeleri yoğun katılım gösterdi. Yaklaşık bir saat süren konferansta Doç. Dr. Güngör, AY-SİAD üyelerine kalp sağlığı ve sağlıklı beslenme konusunda uyarı ve tavsiyelerde bulundu. 
  Ayrıca programda derneğe üye olan Bahtiyar Gerbağa, Cem Şengün, Hidayet Gülpınar, Engin Kuluyever, İlhami Oral ve Yasin Beşparmak'a üyelik şiltleri verildi.

"STRES, KALP SAĞLIĞIMIZI OLUMSUZ ETKİLİYOR"

Konferansa katılan üyelere teşekkür eden Başkan Gündüz, “İş hayatında yoğun bir stres ile karşı karşıya kalıyoruz. Bu yaşadığımız stres, kalp sağlığımızı olumsuz etkiliyor. Bu anlamda üyelerimize yönelik ‘Kalp Sağlığı ve Sağlıklı Beslenme’ konusunda konferans düzenledik. Konferansımızda kalp sağlığı ve sağlıklı beslenme konusunda bilgilendiren Adnan Menderes Üniversitesi Kardiyoloji Bölümü’nde görevli Doç. Dr. Hasan Güngör’e çok teşekkür ediyoruz. AY-SİAD olarak üyelerimize yönelik çalışmalar üretmeye devam edeceğiz. Bunun yanında Ekim ve Kasım ayı boyunca geniş bir aktivite hazırlıklarımızı tamamladık. Önümüzdeki yıl sonuna kadar da AY-SİAD adından yine söz ettirmeye devam edecektir. Bahtiyar Gerbağa, Cem Şengün, Hidayet Gülpınar, Engin Kuluyever, İlhami Oral ve Yasin Beşparmak’ın AY-SİAD ailesine katılmasından dolayı da çok mutluyuz” dedi.