Kuşadası’nın Kirazlı Mahallesi’nde zeytin ormanı kuran güzellik firmasının temsilcileri için Güvercinada’da bir kokteyl düzenlendi. 
  Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Belediye Meclis Üyesi Canan İnanç, Oriflame yönetici ve temsilcileri ile markanın Türkiye yüzü olan oyuncu Ceyda Düvenci’nin de katıldığı kokteyl sonrasında Kirazlı Mahallesi’ne gidilerek Oriflame tarafından bağışlanan zeytin fidanları dikildi.
  Kuşadası Limanı'na yanaşan C. Silhoute ve C. Reflection isimli iki gemiyle aralarında Oriflame’nin kurucusu Robert Af Jocknick, Yönetim Kurulu Başkanı  Alexander Af Jocknick’in bulunduğu 5 bin 800 kişi, Kuşadası’nada firmanın 50. kuruluş yıl dönümü, Türkiye’de ise 25’inci yılı anısına, Kuşadası Kirazlı Mahallesi'nde bin adet zeytin ağacı dikti.
  Dikilen zeytin fidanlarının zarar görmemesi için Belediye olarak alanın etrafı çitle çevrildi. Alanın damlama sulama işlemi, zeytin ağaçlarının bakımı ve yetiştirilmesi, Kirazlı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile birlikte yapılacak.

"ALIŞVERİŞ YAPTILAR" 

160 tur otobüsü ve 70 özel minibüs ile limandan çıkış yapan şirketin 20 ülkedeki üst düzey yöneticileri ile en çok satış yapan bayilerinin bulunduğu misafirler, Kuşadası çarşısına dağıldı. 
  Şirketin talebi üzerine anlaşmalı alışveriş merkezlerine yönlendirilmeyen ve çarşıda rahatça gezip alışveriş yapma olanağı bulan çeşitli ülkelerden misafirler, esnafın biraz olsun yüzünü güldürdü. 
  Çarşı esnafı yaz sezonunun son günlerinde, yaz dönemini aratmayacak şekilde bereket buldu. 
  Esnaf, “Gelenler memnun döndüklerinde anlatacakları Kuşadası’nın tanıtımına katkı sağlayacak ve merak uyandıracak. Gönüllü elçilerimiz olacaklar. Allah bereket versin. Bu organizasyonda emeği geçen Kuşadası Belediyesi'ne teşekkür ederiz" dediler. 
  Şirket ayrıca misafirlerinin Kuşadası’nda bulunduğu süre içerisinde, limana hakim tepeye dev harflerle 'Oriflame' yazdırdı. Gemilerin limandan ayrılmasından sonra ise markanın ismi yerine 'Kuşadası' yazılarak ilçeye armağan edilecek. Kuşadası organizasyonunu üstlenen Universal Travel Service, liman sahasında yaklaşık 200'e yakın acente personeli ve 300'e yakın rehber görevlendirdi.

"GÖRDÜKLERİNİ MUTLAKA PAYLAŞACAKLAR" 

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, şirketin üst düzey 25 yöneticisi onuruna Kuşadası’nın simgesi Güvercinada’da bir kokteyl verdi. Konuklarıyla tek tek ilgilenen Başkan Kayalı, ziyaretin ilçe tanıtımına büyük bir katkı sağladığını ifade ederek, "Misafirlerimiz çarşıda rahatça gezip alışveriş yaptılar. Kuşadası’nın güzelliklerini görme, sosyal medyada paylaşma olanağı buldular. Her karışı tarih ve kültür kokan Kuşadası’nda 20 ülkeden misafiri ağırlamak bizi gururlandırdı. 5 bin 800 üst düzey satış yapan Rusya'dan, Meksika'dan, Endonezya'dan, Çin’den, Türkiye’den ve birçok ülkeden temsilcinin katıldığı misafirlerimiz ülkelerine döndüklerinde burada görmüş oldukları güzellikleri mutlaka paylaşacaklardır. Bu nedenle Kuşadası'nın tanıtımı açısından çok önemli bir organizasyon. Bu organizasyona katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum.  Bir sonraki ziyarette sizlerle daha fazla zaman geçirmek, hep birlikte güzel vakit geçirmek arzusundayım" dedi.  

"SOSYAL MEDYADA POLEMİK YARATILIYOR"

Bu ziyaretin önemli olduğunu vurgulayan Kayalı, Kuşadası’nda gerçekleşen organizasyonun tamamının firma tarafından yürütüldüğünü söyledi.
  Kesedağı’na yerleştirilen “Oriflame” yazısı ile ilgili olarak da açıklama yapan Başkan Kayalı, sosyal medyada yer alan ve yazının bölgeye yerleştirilmesinin ardından Atatürk heykelinin ışıklarının söndürüldüğüne ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. 
  Kayalı, “Atatürk heykeli ile Oriflame yazısını aydınlatan iki ayrı panodur. Ne yazık ki heykel bölgesinde bulunan parke taşları ve duvarlar kırılıp sökülerek merdiven gibi kullanılmış. Atatürk heykelini aydınlatan panonun kapağı kırılmış ve deyim yerindeyse aydınlatma sabote edilmiştir. Konu ile ilgili olarak savcılığa suç duyurunda bulunacak ve takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

"KATKIMIZ OLSUN İSTEDİK."

Oriflame Yönetim Kurulu Başkanı Alexander Af Jocknick de Türkiye’nin kalplerinde farklı bir yeri olduğu için Kuşadası’na gelmeyi tercih ettiklerini söyledi. 
  Jocknick, “Ellinci yılımızı iki kruvaziyer gemisiyle, 5 bin 800 liderin katılımıyla kutuluyoruz. Şirketimizin 65 ülkede 3 milyon aktif çalışan danışmanı var. Ve bu üç milyon arasında, en başarılı 15 kişi içinde, 3 Türk kadın yer alıyor. Dolaysıyla bizim en eski ve başarılı marketimiz burası. Kalbimizde özel bir önemi olduğu için buraya geldik. Çok güzel ve hoş çalışmalarınız, konukseverliğiniz için teşekkür ediyorum. Sizlerle ve tüm Türkiye liderleriyle burada olmak çok güzel bir duygu. Gerçekten gururla dolu 50 senemizi Türkiye topraklarında, dünyanın en tarihi ve dinamik topraklarında kutlamak aynı bir gurur. Burada bin adet zeytin dikmek dünyayı kurtarmayacak ama bu bir simge. Öncelikle içinde bulunduğumuz çalkantılı süreçte barışın simgesi. Ayrıca biz göstermek istedik ki herkes bir şeylerin ucundan tutup doğa için bir şeyler yapabilir. Doğa her zamankinden daha önemli bir hal aldı. Şimdi gezegenimiz dünya, yeni bir çağa girdi. Çünkü insanlar dünyanın sağlığını bozdu. Hepimiz temiz suya inanıyoruz, hepimiz sağlıklı yiyeceklere inanıyoruz. Biz bir sağlıklı bir iklime de inanıyoruz. Eğer bunlara inanıyorsak bir şeyler yapmalıyız" şeklinde konuştu.

"ÇEVRE BİLİNCİNE DESTEK VERECEK"

               
  Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Oriflame Yönetim Kurulu Başkanı Alexander Af Jocknick,Türkiye yöneticileri ve Danışmanları’na marka elçisi Ceyda Düvenci’nin de eşlik ettiği etkinlikte, mülkiyeti Kuşadası Belediyesi'ne ait olan arazi üzerinde oluşturulan zeytin ormanında ilk fidanları, Ceyda Düvenci, Kayalı ve Jocknick dikti. 
  Dikilen zeytinlerin tüm geliri, Kirazlı Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ne bağışlanacak. Böylece hem çevre bilincine, hem de bölgenin kalkınmasına destek verilecek.  
  Marka yüzü sanatçı Ceyda Düvenci, ailenin de simgesi olan zeytin ağacının dikilmesinden çok mutlu olduğunu belirterek, şunları kaydetti: “Eşim ve çocuklarımdan sonra olmazsa olmazlarım aşk ve başarı, insanın kendini her alanda eğitiyor olabilmesidir. Benim hayatımdaki bu önemli başlıklar Oriflame ile çalışmamızda bana mutluluk getirdi. Biliyorum ki tüm olumsuzluklara, dünyanın gidişatına rağmen, kadınların dik durması, kendilerini eğiterek başarılarına başarı katmaları, dünya 15 inde 3 Türk kadının olması ile ailenin simgesi olan bin zeytin ağacı dikilmesinden çok çok mutluyum."