Beyerli Mahallesinde çıkan ikamet yangınına giderken kaza yaparak yaralanan 3 itfaiyeci için Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli İtfaiye Müdürlüğünde lokma hayrı yapıldı. 2 bin kişilik hayır etkinliğine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İl Başkanı Ali Çankır, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır, teşkilat yöneticileri, muhtarlar ile itfaiye personelleri katıldı. Çerçioğlu, kaza yapan itfaiye erleriyle bira araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti, daha dikkatli olmalarını istedi.

“NAZİLLİ SEVDALIYIZ”

İtfaiyecilere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Çerçioğlu, “Hepimize geçmiş olsun. Haberi aldığımızda İl Başkanımız Ali Çankır’la araçtaydık. O kadar korktuk, endişelendik, anlatamam. Olayı duyduğum andan itibaren sürekli irtibat halinde olduk. Allah bir daha böyle kazalar yaşatmasın. Allah arkadaşlarımızı korudu. Allah bir daha böyle bir kaza vermesin. Böyle kazalardan uzak tutsun. Hepinize özverili çalışmalardan dolayı çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Hepinizi çok seviyoruz. Bizler Aydın sevdalısı, Nazilli sevdalıyız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

"HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU"

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır ise, “Başkanımız kazayı duyduğu andan itibaren desteklerini esirgemedi. Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederiz. Her zaman yanımızda oldu” diye konuştu. 
  Konuşmaların ardından Yeni Sanayi Cumhuriyet Camii İmamı Hatibi İsmail Düzyol tarafından dualar okunurken lokma ikramında bulunuldu.

Haber Videosu