Valiler İlkokulu ve Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu’nun pilot okul seçildiği projenin sonunda değerlendirme yapılarak dereceye girenler belirlendi. Didim Kaymakamlığı’nda yapılan ödül törenine Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız, Valiler İlkokulu Müdürü Şakir Kır, Nurullah Kocabıyık Okul Müdürü İbrahim Karamanlıoğlu, Rehber öğretmenler Önder Ünay, Zinet Çalışkan Ünay, Bayram Deniz, Duygu Özgül, Psikolog Basri Göç, Kent Konseyi Gönüllüler Grubu adına Lynn Cole, Zilpha Grifitts ve öğrenciler katıldı.

"ALINAN SONUÇLAR SEVİNDİRİCİ"

Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, projede dereceye giren öğrencileri tebrik ederek, “Bu yıl kucaklaşma zamanı projesini kısa bir süre içerisinde hayata geçirdik. 3-4 aylık bu sürede pilot okullarda alınan sonuçlar oldukça sevindirici. Önümüzdeki dönem bu projeyi tüm okullarımızda uygulamak için gerekli çalışmaları başlatacağız.” dedi. Projeye katılan öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Türköz, onlardan da projenin devam etmesi yönünde destek aldı.

"UMARIM TÜM OKULLARDA UYGULANIR"

Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız ise, “Bu projeye katılan tüm öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum. Dereceye giren çocuklarımızı ayrıca tebrik ediyorum. Kucaklaşma Zamanı projesinde katılımcılar ve proje ekibimizle güzel sonuçlar elde ettik. Çocuklarımız aileleriyle ve aile büyükleriyle zaman geçirerek aralarındaki iletişimi arttırmış oldular. Projeye katılan 220 öğrencimize aileleriyle birlikte vakit geçirebilecekleri zeka oyunlarından oluşan kartlar hediye edeceğiz. Umarım bu proje önümüzdeki dönem tüm okullarda uygulanır. Ben başta Sayın Kaymakamımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, proje ekibindeki okul müdürlerimize, öğretmen arkadaşlarımıza, psikoloğumuza ve ayrıca oyun kartlarının basımına ve ödüllere destek olan Didim Gönülllüler Çalışma Grubumuza da teşekkür ederim” diye konuştu.

KATKIDA BULUNANLARA TEŞEKKÜR BELGESİ

Dereceye giren öğrencilere zeka oyunlarından oluşan ödülleri teslim edildi. Ödül töreninin ardından proje ekibinde görev alan tüm katılımcılara, ödüller için destek olan Kent Konseyi Gönüllüler Grubu'na ve Kucaklaşma Zamanı Projesi logosunu tasarlayan Aslı Oflaz Kaya’ya teşekkür belgesi verildi.