Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, kalesini gole kapattı. Bu sezon 3 lig ve iki kupa olmak üzere 5 maç oynayan siyah-beyazlılar, bu maçlarda kalesinde gol görmedi. 
  Lig’in ilk maçında deplasmanda Artvin Hopaspor ile 0-0 berabere kalan Naz-Naz, ardından sahasında Kozan Belediyespor’u 1-0’lık sonuçla mağlup etti. Tire 1922 ile deplasmanda berabere kalan Nazilli Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında sahasında Karşıyaka'yı 2-0, ardından Tokatspor’u 5-0’lık sonuçla yenerek kupada 4'üncü tura yükseldi. Kalesini gole kapatan Nazilli Belediyespor, kendisi gibi gol yemeyen Sancaktepe Belediyespor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda Fethiyespor’a 2-0’lık sonuçla mağlup olmasının ardından Türkiye liglerinde şu ana kadar gol yemeyen tek takım oldu.

“DAHA İYİYE GİDİYORUZ”

Takım olarak maçlarda çok iyi mücadele ettiklerini belirten Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Yavuz, “Şu ana kadar oynadığımız maçlarda takım olarak savunma ve hücumu birlikte yapıyoruz. Bu durum da bize büyük avantaj sağlıyor. Bazı maçlarda rakiplerimize pozisyon bile vermedik. Her geçen gün takım olarak daha iyiye gidiyoruz” dedi.