Nazilli ilçesinde yaşayan Birgül-Yüksel Demir çiftinin oğulları 8 yaşındaki Olcay Demir’e iki ay önce gittiği hastanede lösemi teşhisi kondu. Pamukkale Üniversitesi’nde  yapılan ameliyatla beyninde tespit edilen ur alınan Olcay, ardından Ege Üniversitesi’nde kemoterapiye başladı. Aldığı kemoterapi tedavisi nedeniyle saçları dökülmeye başlayan Olcay, ailesinin tüm ısrarına rağmen saçlarını kestirmeye yanaşmadı. Olcay’ın annesi Birgül Demir, polisi arayıp durumu anlatarak yardım talep etti.

POLİS SÜRPRİZ YAPTI

Annenin yardım çağrısı üzerine Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis memurları seferber oldu. Berberi yanlarına alan polis ekipleri, araçlarıyla birlikte siren çalarak ailenin yaşadığı sokağa geldi. Polis ekiplerinin sürprizi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Olcay, polis memurlarının ricasıyla saçlarını kestirmeye razı oldu. Evde sacları kesilen Olcay, hayali olan Özel Harekat Polisi üniformasını giydikten sonra objektiflere polis selamı verdi. Üzerindeki üniforma ile birlikte Olcay, polisler eşliğinde kentte tur attı.

ŞİFALAR DİLİYORUZ 

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla alakalı yapılan açıklamada,“Nazilli İlçemizde ikamet eden lösemi hastası küçük kardeşimizin saçlarının bir kısmı görmüş olduğu tedavinin etkisiyle dökülmüş. Ailesinin ısrarlarına rağmen saçlarını tıraş ettirmeyi reddetmesi sebebiyle, anne ve babası kardeşimizin çok sevdiği Emniyet Teşkilatı yetkililerine ulaşarak bu konuda yardımcı olmalarını istemeleri üzerine, teşkilat personelimiz, bir berber ile birlikte küçük kardeşimize evinde sürpriz yaparak ziyaret etmiş, hem de saçlarını kestirmişlerdir. Küçük kardeşimize Aydın Emniyet Müdürlüğü personeli olarak acil şifalar dileriz” denildi.

Haber Videosu