Aydın'da Leztamin Waffle - Vitamin isimli dükkanı işleten Gökhan Yördem, waffle hamurunun üzerine özenle adeta bir sanat eseri inşa ettiklerini söyledi.

"KIŞ AYLARINDA TÜKETİM ARTIYOR"

Türkiye'de bir çok waffle işletmesi bulunduğunu ifade eden Yördem, "Bizim waffleımız Belçika'dan daha farklı. Birçok çikolata ve meyve eklemesi yapıyoruz. Belçika ve Avrupa'da daha çok kahvaltı olarak tüketiliyor. Bizim menümüzde yaklaşık 70 çeşit var. Günün hemen her bölümünde tüketilebiliyor. Özellikle kış aylarında tüketim artıyor" dedi.

TANINMAYA BAŞLADI

Daha fazla 15-35 yaş arasına hitap ettiklerini kaydeden Yördem, "Artık waffleı sadece bu yaş grubu tüketmiyor. Anneler-babalar küçük çocuklarıyla birlikte geliyor. 50 yaş üstü de insanlar waffleı tanımaya ve sevmeye başladı. Hedef kitlemizden bunu görebiliyoruz" diye konuştu.

PAKET SERVİS MEVCUT

Aydın'ın ilçeleri ve köyleri haricinde her yere servis yaptıklarını anlatan Yördem, "45 dakika maksimum götürme süremiz var. Paket servisinde büyük rağbet görüyoruz. 11.00-01.00 saatleri arasında hizmet veriyoruz" şeklinde konuştu.

"ADÜ'LÜLER MİSAFİRİMİZ"

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğrencileriyle aralarında iyi bir iletişim olduğunu anlatan Yördem, şunları söyledi: “Kendim de üniversitede okuduğum için öğrenciliğin zorluğunu iyi bildiğimi düşünüyorum. ADÜ'de okuyan tüm öğrenciler misafirimiz. Onlara hizmet ederken, bu duyguyu kaybetmiyoruz. Tüm öğrencilerimize 2018-2019 eğitim-öğretim yılında başarılar diliyorum.”

ZAM YOK

Liranın dolar karşısında kaybettiği değerin kendilerini de etkilediğini anlatan Yördem, sözlerini şöyle sonlandırdı: 
“Biz her Temmuz ayında menümüzde güncellemeler yapıyoruz. Ağustos ayında ABD Başkanı'nın attığı tweetler sonrasında ülkemizin ekonomisine açık ve seçik olarak saldırılar oldu. Yine de, ürün zammına yönelmedik. Önümüzdeki Temmuz ayına kadar da yönelmeyi düşünmüyoruz. Waffle severlere en uygun fiyatlarla hizmet edeceğiz.”