Gökkuşağı Cafe’de düzenlenen bayramlaşma törenine İl Başkanı Ömer Özmen, İlçe Başkanı Fuat Meriç, İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülhamid Burak Aykut, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Eryalçın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Turancan Önem, AK Parti 24. dönem Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ve partililer katıldı.

“İKİNCİ BAYRAM HAFTAYA”

İlçe Başkanı Fuat Meriç’in açılış konuşmasının ardından İl Başkanı Ömer Özmen bir konuşma gerçekleştirdi. Özmen, “Ağzımızın tadıyla bayramı karşıladık. İnşallah haftaya da ikinci bayramı yaşayacağız. Cuma günü Başbakanımız Binali Yıldırım’ı son başbakan olarak uğurlayacağız. İlk turda işin biteceğine inanıyoruz. Hiç boşuna hesap kitap yapmasınlar. Cumhur İttifakını Aydın’da birinci parti yaparak yerel seçimler öncesi güçlü bir mesaj vereceğiz. Büyükşehir ve bütün ilçeleri kazanarak kayıp yılları telefi etmek üzere AK kadrolar görev başına gelecek” dedi.

“İLK TURDA BU İŞ BİTECEK”

Siyasi yaşamı hakkında bilgi vererek konuşmasına başlayan Metin Yavuz, “Ramazan bayramınız mübarek olsun. Ramazan ayı boyunca hep birlikte sahada çalıştık. Ülkemizin bekası ve ekonomik istikrar için çok önemli bir seçim. Sahadan aldığımız hava ile seçim sonuçlarını kestirebiliyoruz. 24 Haziran’da ilk turda bu iş bitecek” ifadelerini kullandı.

“DEVAM, DEVAM DİYORUZ”

CHP adayı İnce’nin verdiği bir iftarda büyükelçilerle bir araya geldiğini ve kendisine Recep Tayyip Erdoğan’ı yargılayacak mısınız” sorusunun sorulduğunu hatırlatan Yavuz,  “Bütün işin özeti bu aslında. Neden bu soruyu soruyorlar. Çünkü havalimanı, millileşme, dışa bağımlılığın azalması, enerji açığının azaltılmasına yönelik projelerden korkuyorlar. Recep Tayyip Erdoğan başımızdan giderse bunlardan kurtulacaklarını düşünüyorlar. 24 Haziran’da Allah’ın izniyle Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır, onunla devam edeceğiz. 24 Haziran akşamı devam, devam, devam” dedi. Metin Yavuz ayrıca ilçe yönetimi ile birlikte merkezde Karacasulu Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kenan Karabacaklı ve Çamköy’de Piyade Kıdemli Çavuş Sührap Kılıç’ın ailelerine ziyaretlerde bulundu. Ayrıca Alemler, Çamköy ve Yenice Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelindi.