Hafta sonunda oynayacakları Evranspor maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Aydınspor Antrenörü Oktay Boyraz, kendileri için her maçın önemli olduğunu ifade ederken, grupta bulunan tüm rakiplerin zorlu olduğunu ve onlara saygı duyduklarını ifade etti.

"KAYIP İSTEMİYORUZ"

Antrenör Boyraz, “Bizim için her maç çok önemli. Geçtiğimiz haftalarda iki maç yaptık. İki maçta da farklı kadrolarla çıktık. Yeni katılan oyuncularla çıktık. DSİ Spor maçına farklı, Efelerspor maçına farklı kadrolarla çıktık. Ama bu hafta itibariyle artık kadromuzu netleştirmek adına antrenmanlarımıza daha ciddi ve verimli başladık. En büyük eksiklerimiz antrenman ve uyum eksiğimiz. Bu sorunları da en kısa süre içinde çözmek için uğraşıyoruz. Evranspor maçını kazanarak yukarı çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Özellikle de antrenman ve uyum sürecini atlatana kadar maç kaybetmemek istiyoruz. Evranspor da iyi bir takım. Zaten bundan sonra oynayacağımız tüm takımlar da iyi. Biz hazır olmadığımız için bizim için her takım çok iyi bir rakip. Zor ve keyifli bir maç olacak. İnşallah kazanmak için uğraşacağız. Kazanan taraf biz olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

EKSİK YOK, TAM KADRO

Hafta başından beri takım olarak iyi hazırlandıklarını belirten Aydınspor Antrenörü Oktay Boyraz, son olarak Cumartesi günü ter idmanı ile hazırlıklarını sonlandıracaklarını ve maç saatini bekleyeceklerini belirtti. Boyraz, “Pazartesiden bu yana çalışmalarımızı eksiksiz bir şekilde devam ettiriyoruz. Sakat oyuncumuz da bulunmuyor. Tam kadro şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” dedi.

PAZAR GÜNÜ 11.00’DE

Hafta sonu 5. hafta mücadelesinde Evranspor ile karşı karşıya gelecek Aydınspor’un mücadelesi Pazar günü saat 11.00’de başlayacak. Karşılaşma Adnan Menderes Stadı 2 No'lu Yan Saha’da oynanacak.