Karpuzlu Belediye Başkanlığını Tuğrul Ozan’dan devralan yeni belediye başkanı Hilmi Dönmez’in ardından ortaya bazı iddialar atıldı. Eski başkan Tuğrul Ozan’ın kaybetmesi sonrasında kulüpteki futbolcuları göndermeye çalıştığı, yeni Belediye Başkanı Hilmi Dönmez’in ise takımdaki oyuncuları elde tutmaya çalıştığına dair ortaya atılan iddialar kafalarda soru işareti bıraktı. Dedikodular üzerine açıklama gereği duyan Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Çine-Karpuzlu Bölge Sorumlusu Erdoğan Demirel, her seçimde böyle dedikoduların olabileceğini ancak Karpuzlu Belediyespor’daki tek hedefin şampiyonluk olduğunu belirtti.

"HER TÜRLÜ KULÜBÜN ARKASINDADIR"

ASKF Çine–Karpuzlu Bölge Sorumlusu Erdoğan Demirel yaptığı açıklamada, “Seçimlerden sonra hafta içi bazı spekülasyonlar çıktığını ve yalan yanlış iddiaların ortaya atıldığı duyuyoruz. Bunun için ben de açıklama yapma gereği duydum. Karpuzlu Belediyespor şu anda lider Yıldızspor ile şampiyonluk yarışı sürdürüyor. Her iki takım da aynı puanda ve son 3 hafta kaldı. Karpuzlu Belediyespor, aynen kaldığı yerden devam ediyor. Bu takım şampiyonluğun en büyük adayıdır. Kurumsal yapılarda insanlar gelip geçicidir. Yeni seçilen belediye başkanımız Hilmi Dönmez de Karpuzlu Belediyespor’u şampiyon olarak görmek istiyor ve her türlü kulübün arkasındadır” ifadelerini kullandı. 
  Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez’in, hafta sonu Pamukörenspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Karpuzlu Belediyespor’un oyuncuları ile maç öncesinde bir araya geldiği öğrenildi.