Sırt kısmında adı ve memleketi Afyon’un plaka kodu, ön kısmında 'Karacasu Kaymakamı' yazan forma ve kaşkol ile flama Karacasu Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı’ya teslim edildi. Spor sevgisi ile tanınan futbolun yanı sıra voleybol, basketbol, hentbol oynayan Büyüknalçacı, İstanbul’da yaşadığı şehir olan Mecidyeköyspor’un da yeşil-beyazlı renklere sahip olduğunu söyledi. Karacasuspor Kulüp Başkanı Hüsnü Ünsal, Yönetim Kurulu Üyesi Osman Çiçek, kulüp gönüllüsü Cabi Mahallesi Muhtarı Tayfun Karaoğlan ziyarette kampanya ve takımın durumu hakkında bilgi verdi.

‘YAĞMUR ÇAMUR DEMEM’


Karacasuspor’un kendi sahasında oynadığı maçları tribünden izleyeceğini ifade eden Büyüknalçacı, “Kendi evimizde oynayacağımız maçlara katılmaya çalışacağım. Yağmurluydu, çamurluydu, güneşliydi demem bütün maçlara gelirim. Protokol istemem, bağıra bağıra maç seyretmeye geleceğim” dedi. Büyüknalçacı’nın bu sözleri ile Karacasuspor en güçlü transferini tribüne yapmış oldu. Geçmiş yıllarda Karadeniz Teknik Üniversitesi Bayan Futbol takımında futbol oynayan Büyüknalçacı, ilçede de bir futbol maçı yapma sözü de verdi.

ÖNCE KARACASUSPOR


Forma kampanyasının önemli bir çalışma olduğunu ifade eden Büyüknalçacı, Karacasulu sporseverlerin formalar sayesinde takımlarına bağlılıklarının artacağını ifade etti. Büyüknalçacı, “Bu formalar sayesinde sporcularımızın ve taraftarlarımızın takıma aidiyeti artacaktır. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe’den önce ilçemin takımı Karacasusporluyum diyeceklerdir” dedi. Büyüknalçacı, “Karacasu’yu bu kadar sevmek için Karacasulu olmak gerekmiyor sadece vatan toprağı olması yeterli” diyerek her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti.

AVRUPA MAÇLARI BİRLİKTE İZLENECEK


Öte yandan spor anlamında ilçede yapacakları hakkında kulüp yetkilileriyle konuşan Büyüknalçacı, ülke takımlarının Avrupa takımlarıyla ve milli takımın yaptığı maçları vatandaşlarla birlikte izleme düşüncelerinin olduğunu aktardı. Kulüp Başkanı Hüsnü Ünsal gerekli çalışmaları yaparak şampiyonluğu ilçeye hediye edeceklerini kaydederken yönetici Osman Çiçek de takımın devam eden çalışmaları hakkında bilgi verdi.