Yeni sezona büyük sıkıntılar içinde giren ve lige 3-0’lık mağlubiyetle başlayan TFF 3.Lig 3.Grup ekiplerinden Aydınspor 1923, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Eleme maçında 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Muğlaspor ile karşı karşıya gelecek. Bünyesinde sadece 17 lisanslı futbolcu bulunan siyah-beyazlı ekipte Ulaş Güler, Serkan Özdemir ve Canberk dışında tecrübeli oyuncu bulunmazken, ilk kez profesyonel olan çoğu futbolcularla birlikte genç isimler ilk kez geçen hafta profesyonel olarak sahada Karaköprü Belediyespor karşısında mücadele ettiler. Muğla’ya yine genç bir kadro ile iddiasız gidecek olan Aydınspor 1923’te teknik direktör Yavuz İncedal, çıkacağı prestij maçında gençleri pişirecek.

İKİ TAKIM DA MAĞLUBİYETLE BAŞLADI


Geçtiğimiz hafta sonunda liglerin başlaması ile birlikte her iki takım da sezonun ilk resmi maçını oynadı. 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Aydınspor 1923, ligin açılış maçında Şanlıurfa ekibi Karaköprü Belediyespor karşısında 3-0’lık skorla mağlup oldu. 3.Lig 3.Grup ekibi Muğlaspor ise ilk hafta İstanbul ekiplerinden Erokspor’un konuğu oldu. Yeşil-beyazlı ekip deplasmanda İstanbul temsilcisine 2-0’lık skorla mağlup oldu. Lige daha hazır olarak görünen Muğlaspor, ev sahipliği avantajı ile de karşılaşmada favori takım olarak gösteriliyor.

HAKEMLER İZMİR’DEN


Muğla Atatürk Stadı’nda 16:30’da başlayacak olan mücadelenin hakemleri İzmir bölgesinden olacak. Mücadelede, hakemlik kariyerinde ilk kez profesyonel maç yönetecek olan İzmir bölgesinden Efe Soysal düdük çalacak. Soysal’ın yardımcıları ise Arda Darcan, Barış Sun ve Manisa bölgesinden Onur Yayla olacak. Muğla’da oynanacak olan mücadele A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.