Yemek öncesi iftara katılanları nişanlısı Cevher Cebesoy ile birlikte tek tek kapıda karşılayan Ahmet Özsoy, yemek öncesi ve sonrası misafirlerinden ilgisini eksik etmedi. Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açan misafirler, Ahmet Özsoy’a verdiği iftar yemeği için teşekkür etti. Semazen gösterisi ile başlayan iftar yemeğinde ilahiler okunurken, Özsoy ailesinin yakınlarından merhum Cengiz Taşıyıcı için dua edildi.

"RAMAZAN BİRLİK, BERABERLİK AYIDIR"  

Dostlarıyla birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Ahmet Özsoy, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliği pekiştirdiğini dile getirdi. Özsoy, “Bu mübarek ayda dostlarımızla, sevdiklerimizle bir araya geldik. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Ramazan ayı bereket, paylaşma, kardeşlik bağlarının güçlendiği birlik beraberlik ayıdır. Birliğimizi, beraberliğimizi güçlendirdik. İftar davetimize icabet eden tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 
  Öte yandan, yoğun ilgi gösterilen iftar yemeğine, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, Efeler Kadın Kolları Başkanı Ayten Karadağ ve ilçe yöneticileri de katıldı.