Tezcan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, İl Başkanı Ali Çankır, Milletvekili Adayı Avukat Süleyman Bülbül ve İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ile birlikte AYSO’yu ziyaret etti.

"YENİ KREDİ İMKANLARININ SAĞLANMASI GEREKİYOR"

AYSO Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Aydın Serbest Bölge çalışmalarından bahsetti ve Aydın için en önemli ihtiyaç olan Havaalanı konusuna değindi. Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ise, “Sanayi Odası olarak Serbest Bölge çalışmanız var. Bu havaalanına entegre bir projedir, havaalanını etkin olarak kullanılabilecek bir projedir. Yine Aydın'da çok ciddi bir kültür turizmi potansiyeli de var. Aydın hem dağ turizmine, hem de deniz, kum, güneş turizmine uygun bir durumdadır. Bu çevrede havaalanının açılması ve buna ilişkin Aydın'ın iç bölgelerinde yeni konaklama alanlarını yaratılması için yeni kredi imkanları sağlanması gerekiyor’’ diye konuştu.
  Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, ziyaretlerinden dolayı Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’a, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ve CHP İl Yönetimine teşekkür ederek başarılar diledi.