Özel bir firmanın engellilere yönelik sosyal sorumluluk projesi kapsamında Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’ne bağışladığı 10 adet akülü tekerlekli sandalyelerin birisi, Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti’nin girişimleri sonucunda Didim’deki bir engelliye ulaştırıldı. Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan, Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Eser ve cemiyet üyeleri, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş’ı ziyaret edip akülü tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

“ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR”

Gösterilen bu duyarlılıktan dolayı Aydın ve Didim’deki gazetecilere teşekkür eden Altıntaş, “İlçemizde engellilere her türlü konuda yardımcı olan basın mensuplarının yine bu konuda farklı bir duyarlılık göstermesi bizleri çok onurlandırdı. Aydın’dan gelerek bizlere bu bağışı yerinden ulaştırmaları da ayrı bir örnek teşkil ediyor. Ben bu noktada engellilere duyarlılık gösteren özel firmaya, bu konuda adım atan Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’ne ve Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti’ne teşekkür ediyorum.” dedi.

ENGELLİ VATANDAŞA TESLİM EDİLDİ

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan ise kendilerine kısa bir süre önce özel bir firmadan 10 adet akülü sandalye geldiğini ve Aydın genelinde bunları dernekler üzerinden teslim ettiklerini belirterek, Didim’den gelen çağrıya da kayıtsız kalmadıklarını ifade etti. Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Eser de ilçedeki engelliler derneğiyle basının sürekli bir arada olduğunu belirterek, Ulucan’ın bu konudaki duyarlılığı sayesinde akülü tekerlekli sandalyenin Didim’e ulaştırıldığını aktardı. Eser, emek veren herkese teşekkür etti. Akülü tekerlekli sandalye Didim’de ikamet eden Kemal Bulut adlı fiziksel engelli vatandaşa Dernek Başkanı Bedri Altıntaş tarafından teslim edildi.