AY-SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Özen Gündüz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş ve yönetim kurulu üyeleri, AY-SİAD'ın çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler edindiler. AK Partili Seda Sarıbaş, sivil toplum kuruluşlarının Aydın ve Türkiye için büyük önem arz ettiğini, yapılacak çalışmalarda kendilerinin de üzerlerine düşeni yapmaya, hükümet ile dernek arasında köprü vazifesi görmeye hazır olduklarını iletti.

 “BÜROKRASİDE LİYAKAT ESASLI ATAMALAR YAPILMALI”


Aydın’ın turizm ve tanıtım noktasındaki yetersizliğinden eğitim sistemindeki aksaklılara kadar birçok konunun istişare edildiği ziyarette, AY-SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Özen Gündüz özellikle bürokratların ve kurum müdürlerinin atanmasında siyasi duruş ve iktidara yakınlıktan ziyade, liyakat esaslı atamaların yapılması gerektiğinin özellikle altını çizdi. Görevini layıkıyla yerine getirme şuuruna sahip kurum amirlerinin ve idarecilerin Aydına ciddi yararlar sağladığını örneklerle ifade eden Gündüz, iktidarın bu noktada üzerine düşeni yapması gerektiğini iletti.

‘SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ’


 İlerleyen süreçte AK Parti Kadın Kolları olarak AY-SİAD ile zaman zaman türlü istişarelerde bulunmak istediklerine değinen Sarıbaş, “Aydınımızın zenginliklerinin hemşehrilerimize ve tüm vatandaşlarımıza tanıtılması ve bu zenginliklerin artarak devam etmesi noktasında sivil toplum örgütlerinin ne kadar önemli olduğunu biliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.