On bin civarında seçmenin bulunduğu Efeler’in en büyük mahallelerinden biri olan Meşrutiyet’te önemli işlere imza atacaklarını belirten İhsan Ocak, 17 yıldır yaşadığı mahallesinin hak ettiği hizmeti alması gerektiğini ifade etti. 
  Öz geçmişinden bahsederek kendisini tanıtan İhsan Ocak, “1964 yılında Çine’nin İbrahim Kavağı Mahallesinde doğdum. Öğrenimimi Çine’de tamamladım. Özel bir şirkette 30 yıl salon ve bahçe süs bitkileri üretiminde üretim şefi olarak çalıştım. 2009 yılından bu yana emekliyim. İki kız babasıyım. 17 yıldır bu mahallede yaşıyorum. Bundan sonraki hayatımda da mahalleme gece gündüz hizmet için muhtar adayıyım” dedi.

"EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ"

Mahallenin desteği ile çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Meşrutiyet Mahallesi Muhtar Adayı İhsan Ocak, vatandaşların yoğun ilgisinden dolayı memnun olduğunu söyledi. Özellikle çocuk parklarının ve mahalledeki sokakların güvenlik kamerası ile güvenliğinin sağlanması gerektiğini ifade eden İhsan Ocak, “Göreve geldiğimiz takdirde bu projemizi hayata geçireceğiz. Çok zor bir şey değil. Gerekli üst makamlara bu projeyi sunduğumuzda, vatandaşlarımızın da desteği ile bunu gerçekleştirebiliriz. Ayrıca yardıma muhtaç vatandaşlarımızın da tespit edilerek gerekli yardımlarını kendilerine ulaştıracağız. Ekibim çok iyi. Kadromuzda güzel insanlar var. Onlarla birlikte emin adımlarla inşallah ilerliyoruz. Meşrutiyet Mahallesi’ne hak ettiği hizmeti gece gündüz vermek için çok çalışacağız” diye konuştu.