Aydın’da hayata geçirdiği faaliyetlerle dikkat çeken Ay Yıldız Doğa Sporları Kulübü, 2018-2019 sezonunu açmaya hazırlanıyor. Bu yıl 17 yürüyüş gerçekleştirecek olan üyeler, yeni sezonu 30 Eylül’de Muğla Bodrum’da açacak. Bodrum’da Karadağ-Sarnıç arasında düzenlenecek olan ‘Doğa Yürüyüşü’ ile yeni sezonun ilk etkinliğini gerçekleştirecek olan üyeler, sezon boyunca düzenleyecekleri birbirinden farklı faaliyetlerle doğayı adeta yeniden keşfedecek.   
  Yeni sezonun hayırlı olmasını dileyen Aydın Ay Yıldız Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Adem Gümüşsu, “Aydın, İzmir, Muğla ve Manisa’da bu sezon yapacağımız faaliyetlerimize çevreye ve canlılara zarar vermeyecek, onları rahatsız etmeyecek herkes katılabilir. Keyifli bir doğa faaliyetinde aramızda olmak isteyen herkesi bekleriz” dedi.

SEZON FAALİYETLERİ

Aydın Ay Yıldız Doğa Sporları Kulübü üyeleri, 14 Ekim’de Kızılağaç-Kıyıkışlacık-Milas, 28 Ekim’de Mahmutdağı, 11 Kasım’da Kavaklı-Nysa Antik Kenti, 25 Kasım’da Gökova-Akçapınar-Ula, 9 Aralık’ta Karahayıt-Yediler Manastırı-Milas, 23 Aralık’ta Priene Antik Kenti-Kurşunlu Manastırı, 6 Ocak’ta Uyku Vadisi-Milas, 20 Ocak’ta Efes-Pamucak Selçuk, 3 Şubat’ta Gerga Madrandağı-Çine, 17 Şubat’ta Labranda-Geyik Barajı-Milas, 3 Mart’ta Atabey Barajı-Özdere, 17 Mart’ta Gökdere-Kaynaklar Buca, 30 Mart Ağaçlı-Orman yolu-Davutlar, 7 Nisan Kurşunlu Şelalesi-Allahdiyen Salihli, 21 Nisan Altınköy-Demircili Urla yürüyüşlerinin ardından 4-5 Mayıs’ta Latmos Şenliği ile ‘Doğa Yürüyüşü’ sezonunu tamamlayacak.