Samsun'da 2000, 2001 ve 2002 doğumlu sporcuların katıldığı, 07-11 Eylül tarihleri arasında Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası gerçekleştirildi. 
  Aydın toplamda 10 sporcu ile temsil edilirken, Nazilli Güler Tekvando Spor Kulübü'nden müsabakalara 59 kilogramda Doğukan Koçlar, Mert Melih Kıran, 63 kilogramda Azat Keskin, 59 kilogramda Merve Doğruyol, 78 kilogramda İsmail Koruk ve Alper Duran katıldı. Türkiye çapından bin 400’e yakın sporcu, şampiyonada başarı için ter döktü.

TÜM GENÇLERİ SPORA ÇAĞIRDI

Sporcularının ellerinden geleni yapıp güzel bir mücadele verdiklerini ifade eden Tekvando Aydın İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Güler Gençtürkoğlu, “Sporcularımızdan 78 kilogramda İsmail Koruk, Türkiye 5’incisi olmuştur. 'Haydi spora, sporun yaşı yoktur' diyerek tüm sporcularımıza sesleniyoruz. Güler Tekvando Spor Kulübü’nden Aydın adına yarışan Nazilli ilçemizden Türkiye 5’incisi olan sporcumuz İsmail Koruk’u tebrik ediyorum. Önümüzdeki maçlarımıza hızla devam edeceğiz" 
  Gençtürkoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sporcularımız için ter dökeceğiz. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü'müz Bekir Çeker, İlçe Müdürü'müz Güven Eker’e teşekkürlerimizi sunarız. Bizlere her daim destek oldular. Allah herkesten razı olsun.”