Hafta sonu evinde oynayacağı Payasspor maçının hazırlıklarında sona gelen Aydınspor 1923, zorlu karşılaşma için galibiyete kenetlendi. Siyah-beyazlı ekibin antrenmanlardaki istek ve arzusu, camiayı da havaya soktu. 
  Yörük Ali Efe Spor Tesisleri’nde antrenmanlarını sürdüren Aydınspor 1923’te Kocaelispor maçından alınan mağlubiyetle moraller bozuk olsa da, tüm takım kritik Payasspor maçına kenetlendi. Ligde küme düşme potasında takımların birbirine yakın puanda olması camiayı endişelendirirken, Teknik Direktör Akif Başaran ve takımı zorlu maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

"SAĞ TARAFTAN VURACAĞIZ"

Takımın en etkili kanadı olan sağ tarafta oynayan bek oyuncusu Ramazan Karaca, sağ açıkta oynayan Mikail Albayrak ve forvet oyuncusu Habib Uzun ile idman sonrası uzun uzun konuşan Teknik Direktör Akif Başaran, en etkili oyuncularından özel isteklerde bulundu. Siyah-beyazlı ekipte atılan gollerin birçoğunun sağ kanat organizasyonuyla gelmesi üzerine Başaran, kanat oyuncuları ve Habib ile Payas maçı öncesinde son değerlendirmeleri yaptı. Ramazan’ın bindirmesi ve Mikail’in etkili ortalarında Habib’in ceza sahası içinde daha etkin olmasını isteyen Akif Başaran, oyuncularına Payas maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini hatırlattı.

PAZAR HERKES MENDERES’E

Adnan Menderes Stadı’nda oynanacak olan kritik karşılaşma Pazar günü saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi Balıkesir bölgesinden Adnan Deniz Kayatepe yönetecek. Yardımcıları ise Salim Şanlıer, Sefa Özcan ve Sait Tuzcu olacak. Aydınspor 1923 yönetimi, bu kritik karşılaşma öncesi herkesi maça davet etti.