Didim’de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Didim Engelliler Derneği'nce düzenlenecek etkinliğe, Didimli İş Adamı Cuma Subaşı sahip çıktı. Subaşı Ağa İnşaat olarak etkinliğin ana sponsoru olan Cuma Subaşı, ayrıca bir akülü sandalye de bağışlayacak. 
  Sponsorlukla ilgili olarak Didim ve Yöresi Engelliler Derneği binasında düzenlenen basın toplantısına, Dernek Başkanı Bedri Altıntaş, İş Adamı Cuma Subaşı ile dernek yöneticileri katıldı.

"BU SPONSORLUK İLK"

Dernek Başkanı Bedri Altıntaş, her yıl 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde gerçekleştirdikleri etkinliklere, bu yıl Subaşı Ağa İnşaat'ın sponsor olduğunu kaydederek, “Bu yılki etkinliğimizdeki tüm giderleri, İş Adamı sayın Cuma Subaşı karşılayacak. Ayrıca bir engelli kardeşimize de akülü tekerlekli sandalye bağışında da bulunacak. Bu da bizim için ayrı bir gurur. Bu sponsorluk ilk. Biz kurulduğumuz günden bu yana umudumuzu yitirmedik. Burada Cuma arkadaşımız gibi iş adamları olduğu sürece, çok şeyler yaparız. Demek ki Didimli iş adamları da doğru işlerde yer alıyor. Ben derneğim adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

"FAYDALI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ"

İş Adamı Cuma Subaşı ise, derneğe destek olmak istediğini ve hayır amaçlı katkı sunduğunu belirterek, “Biz insanları seviyoruz. Reklam olarak değil, insanlık adına bunu gerçekleştirdik. Her zaman destek oluyoruz. Biz de yıllarca bu işlerde çalıştık ve inşaat işçiliğinden bu günlere geldik. Elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde 16 Aralık’ta çocuklar için oyun gerçekleştirilecek. Buna da sponsor olduk. Didim’e ve halkımıza faydalı olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.