Kuşadası Belediyesi Yüksel Alkışlı Spor Tesisleri'nde oynanan maçta her iki takım da centilmence mücadele etti. Takımlar kadrolarında yer alan tüm futbolcuları sahaya sürerek performanslarını görme imkanı yakaladı. 
  Aşırı yağış nedeniyle zemin bozulmasını önlemek için Özer Türk Stadı'nı tercih etmeyen Kuşadasıspor, suni çimde oynanan maçta 'İkinci yarı için hazırız' sinyali verdi. Mücadelede hırslı olan her iki takım, ilk yarıda kalelerini gole kapattı. İkinci yarıda sadece top oynanmak isteyen futbolcular, zevkli bir oyun ortaya koydu. Bu yarıda Kuşadasıspor'un Devran ve Arda Odimba’nın ayağından bulduğu gollere, Bornova Yeşilovaspor'dan Ali Osman karşılık verdi.

"TAKIMA TAKVİYE YAPILACAK"

İkinci yarıya hazır olarak çıkmak istediklerini söyleyen Kuşadasıspor yönetimi, bu yarıda tek hedeflerinin ligde kalmak olduğunu kaydetti. Takıma birkaç takviye yapacaklarını belirten yöneticiler, takıma yabancı olmayan Arda Odimba ile anlaşma sağlamak üzere olduklarını ifade etti. Yöneticiler, Sever Behzat Görmüş'ün de Yozgatspor ile anlaşmak üzere olduğunu belirttiler.