Yenice’de MHP İlçe Başkanı Murat Uysal ve partililer eşliğinde mahallelilere hitap eden Zeki İnal’ı dinleyenler arasında Yeniceli CHP Belediye Meclis Üyesi Nuri Öncü, Yenice Muhtarı Cavit Paksoy, Yenice’de daha önce CHP’den Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Tuncer, önceki dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Şanlı ve AK Parti Yenice Mahalle sorumluları da yer aldı.

ÜRETİCİ KAZANACAK

Karacasu’yu umarsızlıktan ve unutulmuşluktan tarım, eğitim ve turizm üçgenindeki projelerle kurtaracaklarını ifade eden Zeki İnal, “Karacasu’da bulunan yüksekokulun ilk dönemlerinde bin 250 öğrenci vardı. Bugün bu sayı 350’lere düştü. Belediyeyi kazandığımızda bu sayıyı ilk günlerdeki sayıya çıkaracağız ve 4 yıllık fakülte hayalini gerçekleştireceğiz. Tarımsal kooperatifleşme ile çiftçilerimizin ürünlerini pazarlamasını sağlayacağız. Gerek tarım ürünleri, gerek seramik ürünleri, gerek hanımlarımızın evlerinde yaptığı el işi ve yerel gıda ürünlerini markalaştırarak pazarını bulur hale getireceğiz. Karacasulu Karacasu’da para kazanacak. Böylelikle nüfusumuzun azalmasının önüne geçeceğiz” dedi.

“TURİSTLER İLÇE MERKEZİNE GİRECEK”

Karacasu merkezin turizmden yararlanamadığını ifade eden İnal, “Turistler ilçe merkezine girecek. Turistler dışarıdan geçmeyecek. İlçenin içine girecek. Görülmesi gereken yerleri görecek, alışveriş yapacak. Karacasu turistlerin sokaklarında gezdiği bir turizm şehri haline gelecek. Bunlar için projelerimiz hazır.  Bir bir bunları hayata geçireceğiz” diye konuştu.