Ligin bitimine 4 hafta kala stres ve yorgunluğu sinema izleyerek atan Aydın BŞB’li futbolcular, izledikleri ‘Ailecek Şaşkınız’ filminde büyük keyif aldı. 
  Aydın Büyükşehir Antrenörü Mustafa Ünlü, yönetime ve kulüp başkanına teşekkür ederek, “Aydın Büyükşehir Belediyespor olarak sinema keyfi yaşadık. ‘Ailecek Şaşkınız’ filmini seyrettik. Takım halinde saha dışında da hep birlikte olarak aramızdaki bağlarımızı güçlendiriyoruz. Başta Başkanımız Polat Bora Mersin ve yönetim kuruluna her zaman yanımızda oldukları için sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

“KUPAYI YÖNETİME GÖTÜRECEĞİZ”

Takım hakkında da genel bir değerlendirmede bulunan Ünlü, “Ligin başlamasına çok kısa süre varken kuruldu takımımız. Her geçen gün birbirimizi iyi tanıyoruz. Oyun olarak da bunu sahaya yansıtıyoruz. Çok kısa sürede takım içinde kaynaşma, arkadaşlık, sevgi ve saygı yarattık. Saha içinde ve saha dışında her zaman örnek bir takım olarak yola devam ediyoruz. Ligde 4 maçımız kaldı. Geri kalan maçları da kazanıp, yönetim kurulumuza kupayı hediye etmek istiyoruz. Aynı disiplin ve ciddiyetle 4 maçımıza hazırlanacağız. Her maçımız final havasında geçecek” ifadelerini kullandı.