Bozdoğan İYİ Parti 1. Olağan Kongresi, Bozdoğan Belediyesi Gençlik Parkı’nda gerçekleştirildi. Kongreye, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, CHP İlçe Başkanı Hasan Karaer ve yöneticileri, Saadet Partisi İlçe Başkanı Talha Kahyaoğulları ve yöneticileri, İYİ Parti il ve ilçe örgütlerinin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları temsilcileri, muhtarlar ile parti üyeleri katıldı. Divan Başkanlığı'na Sabri Küçük’ün seçilmesinin ardından kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.  Kongrede daha sonra faaliyet raporu okunarak gelir gider tablosu açıklandı. Buna göre İYİ Parti Bozdoğan Teşkilatı’nın 25 Aralık 2017- 9 şubat 2018 tarihleri arasında toplam gider ve geliri 6 bin lira olarak gerçekleşirken, 2018 yılı tahmini gelir ve gideri ise 29 bin 600 lira olarak belirlendi.

“TÜRKİYE İYİ OLACAK”

Kongrede bazı parti temsilcilerinin konuşmalarının ardından oylama işlemine geçildi. 64 delegenin büyük çoğunluğu oylama işlemine katılırken, İYİ Parti Bozdoğan’da atanmış başkan Birol Özsoy, yoluna seçilmiş başkan olarak devam etti. Özsoy, kongrede yaptığı konuşmada, “İYİ Parti olarak Türkiye’de kutlu bir yola çıktık. Bozdoğan iyi olacak, Aydın iyi olacak, Türkiye iyi olacak. Allah’ın izniyle başaracağız” dedi.  
  Kongre sonucunda İYİ Parti Bozdoğan İlçe Teşkilatı Yönetimi, şu isimlerden oluştu: "Melahat Bağcı, Ali Çırak, Ruhi Kuyucu, Yılmaz Yiğit, Suat Toprak, Alev Günay, Necdiye Türkkal, Nesrin Güneş, Gülgün Öztürk, Dilek Doğanay, Erhan Algan, Adnan Kaya, Erhan Külleci, Murat Öztürk, Buğra Tuna, Nihat Akyokuş, Seçkin Menderes, Cengiz Eryılmaz, Olcay Kazık, Osman Kanyılmaz, Hilmi Karcı, Fatih Hüseyin Saykı."