Geçtiğimiz ay görevden alınan İYİ Parti Didim İlçe Teşkilatı'nın yeniden kurulması görevi Büyükpoyraz’a verilirken, oluşturulan yeni yönetim kurulu basına tanıtıldı. İlçe binasında gerçekleşen tanıtım toplantısına İYİ Parti Aydın İl Başkan Yardımcıları Hasan Çetinbaş ve Yaşar Çelebi, İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez ile partililer katıldı.

"SORUNLARI YERİNDE DİNLEYECEĞİZ"

Basın toplantısında konuşan İlçe Başkanı Ekrem Nuri Büyükpoyraz, “Nerede kalmıştık?” diyerek yeni yönetim kurulunun görevine başladığını söyledi. Büyükpoyraz, kendisine bu görevi yeniden tebliğ eden Aydın il yönetimine ve genel merkeze teşekkürlerini iletti. Büyükpoyraz parti olarak başarıya inanan bir ekip olduklarını ifade ederken, “Didim’de teşkilatımız elinden gelen ne varsa yapacaktır. Umudumuzu ve ümidimizi yitirmeyeceğiz. Bundan sonra İyileri sahada göreceksiniz. Toplumun her kesimini gezip sorunları yerinden dinleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

"KONGREMİZİ ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE YAPACAĞIZ"

İYİ Parti Genel Merkezi'nin vereceği tarihte kongrelerini yapacaklarını belirten Büyükpoyraz, “Partimize zarar veren, dedikodu yapan gelişmelere izin vermeyeceğiz. Kongremizi önümüzdeki süreçte yapacağız. Yalnız bu işin mutfağında olmayanlar, hizmet etmeyenler de İYİ Parti'li olamaz” diye konuştu.

"İMAMOĞLU'NA DESTEK TAM"

23 Haziran’da yapılacak İstanbul seçimlerinde ittifak anlamında Ekrem İmamoğlu’na genel merkezin desteğinin tam olduğunu belirten Büyükpoyraz, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Doğan’ın katkılarıyla 40 kişilik bir ekibin İstanbul’daki seçimler için İstanbul’a taşınacağını ifade etti. Büyükpoyraz, sözlerini şöyle sürdürdü: “İYİ Parti tabela partisi değildir. Yedek lastik hiç değildir. Kimse bizleri hakir göremez. İstanbul seçimlerinde genel merkezimiz kamp kurmuş ve tüm vekillerimiz alanda çalışmaktadır. Hakkı gasp edilen Sayın İmamoğlu’nun yanındadır.” İYİ Parti Aydın İl Başkan Yardımcısı Hasan Çetinbaş ise Didim İlçe Yönetimine çalışmalarına başarılar dilerken, 23 Haziran’daki İstanbul seçimlerinde ittifak ortağı olarak gerekli her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

Haber Videosu