Geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarda Söke İdmanyurdu sahaya çıkmayınca Aydın 1923 U19-1 takımı 3-0 hükmen galip geldi. Yine Kuşadası Trabzon Gençlik sahaya çıkmadığı için Sökegücü 3–0 hükmen galip sayıldı. Geçtiğimiz haftaların lideri Kuşadasıspor deplasmanda Yıldızspor’a 2-1 yenilince hem 3 puanı, hem de liderliği kaybetti. Didim Belediyespor ise haftayı en karlı kapatan takım oldu. Deplasmanda Aydın temsilcisi İ.G. Genç Efespor’u zorda olsa 3-2 yenmeyi başaran Didim Belediyespor, grubun yeni lideri oldu.

4 TAKIM BÜYÜK MÜCADELE VERİYOR

Grupta 4 takım şampiyonluk için büyük bir mücadele veriyor. Didim Belediyespor ve Kuşadasıspor şampiyonluk için diğer takımlara göre bir adım önde bulunurken, bu iki takımı Aydın temsilcileri izliyor. Maç fazlası ile 21 puanla lider olan Didim Belediyespor’u bir maç eksiği ile 18 puanla Kuşadasıspor izliyor. Kuşadasıspor’u da 15 puanlı iki Aydın temsilcisi Yıldızspor ve Aydın 1923 takımları takip ediyor. Grupta 4 takımın sıfır puanı bulunduğu dikkat çekerken, Söke İdmanyurdu iki galibiyet almasına rağmen iki maça çıkmayınca aldığı puanlar da silindi ve grupta sıfır puan alan takımlar arasında yer aldı.

3 TAKIMIN ŞAMPİYONLUK ŞANSI YOK

10 takımın mücadele ettiği Aydın Futbol Ligi U19-1 kategorisi 2. Grup'ta Sökespor, Sökegücü ve Söke İdmanyurdu takımları bulunuyor. Ancak bu 3 takımın da şu ana kadar gösterdikleri performansla şampiyonluk şansları bulunmuyor. U19-1 kategorisinin önemli olduğu belirtilirken, yarışmacı takım olarak sadece Sökespor’un bulunması, diğer takımların bu yarışın içine girememesi nedeniyle ilçede futbolun gelişemediği belirtildi.