Didim’de Altınkum Yalı Caddesi üzerinde açılan “Saman” adlı işletmenin açılışına Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Belediye Başkan Vekili Kerim Küsmez, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, Didim Ziraat Odası Başkanı Hilmi Yıldırım, Ticaret Odası Meclis Üyesi Burhan Teke, Marka Sahibi Hasan Kunak, İşletme Sahibi Ali Akçadağ ile davetliler katıldı.

12 AY BOYUNCA AÇIK KALACAK

Açılış kurdelesini İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz keserken, işletmenin Didim’e hayırlı olması temennisinde bulundu. Açılışın ardından gazetecilere açıklama yapan Saman markasının sahibi Hasan Kunak, “Biz buraya gönülleri fethetmeye geliyoruz. Markamızda dünya mutfağı, kahveleri ve çayları yer alıyor. Didim’de müşterilerimize en iyi şekilde hizmet etmek için buradayız. Yılın 12 ayı işletmemiz açık kalacak. İşletmemizde 40 kişi istihdam ediyoruz. Didim’in konumundan ve işleyişinden memnunuz.” dedi.

SABAH VE AKŞAM AYRI KONSEPT

İşletme sahibi Ali Akçadağ ise, “Didim’de 3 yıldır bulunuyorum. Böyle bir mekanın eksik olduğunu gördük. İnşallah işlerimiz güzel olur. Altınkum’a güzel bir mekan kazandırdık. İlgi güzel, talep fazla; bugün resmi açılışını yaptık. İşletmemizde gündüz ve gece ayrı konseptlerde hizmet veriyoruz. Akşam saat 20.00’den sonra çocukları almıyoruz. Sabah ve akşam farklı konseptlerde hizmetimizi sunuyoruz.” diye konuştu. Açılışın ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu.