YILDA 2 KERE YAPILIYOR

1964 mezunu Ertuğ Canyolu, toplantıları yılda 2 kere yaptıklarını, bu yıl 14. buluşmanın gerçekleştiğini dile getirdi. Canyolu, "Yılda iki defa yaptığımız toplantıların 14.'sünü gerçekleştiriyoruz. Toplantılarımıza katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Daha önce toplantılarımıza katılıp aramızdan ayrılan dostlarımız ve öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum" dedi. 
  Canyolu, geceye katkılarından dolayı Kuşadası Belediyesi, Kuşadası Ticaret Odası, Kuşadası Esnaf Odası'nın yanı sıra İzmir'den katkı sunanlara teşekkür etti.

"BÜYÜK MUTLULUK DUYDUM"

Geceye katılan 1965 yılı mezunu İbrahim Karabıyıkoğlu ise, "Programa ilk defa katılıyorum. 52 yıldır göremediğim sınıf arkadaşlarımla bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duydum. Çok sevinçliyim. Bizleri bir araya getiren ve geceyi düzenleyen dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Sağlığım elverdiği sürece bundan sonraki toplantılara katılacağım" ifadelerini kullandı.  
  Müzik eşliğinde devam eden gecede çekilişle tüm katılımcılara gecenin anısına çeşitli hediyeler verildi. Hediye çekilişin ardından müzikle devam eden gece geç saatlerde sona erdi.