Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmek için şampiyonluk mücadelesi veren Didim Belediyespor ve Yıldızspor’un kalan maçlarına bakıldığında, her iki takımın avantajları olduğu gibi dezavantajları da bulunuyor.

DİDİM DİKEN ÜSTÜNDE

Ligde maç fazlasıyla 62 puanı bulunan lider Didim Belediyespor, iki karşılaşmada da mağlup olduğu en yakın takipçisi Yıldızspor’un sadece 1 puan üzerinde bulunuyor. Şampiyonluk yolunda diken üzerinde olan Albatroslar, kalan haftalarda, biri deplasmanda olmak üzere 2 karşılaşma oynayacak. Son 5 haftanın birini BAY geçecek olan Didim Belediyespor, Acarlar Belediyespor ile Kuşadası 1922’nin ligden çekilmesi sonucu bu karşılaşmalarda hükmen galip sayılacak ve hazırda bulunan 6 puanın sahibi olacak. Ancak zorlu Çine Madranspor deplasmanına gidecek olan mavi beyazlılar, son hafta düşme potasında bulunan Esnafgücü ile karşı karşıya gelecek. Didim Belediyespor oynadığı 24 karşılaşmada 20 galibiyet elde ederken, 2 mağlubiyet ve 2 de beraberlik aldı.

YILDIZSPOR’UN MAÇ EKSİĞİ VAR

Sezon başından beri ligde mağlubiyet yüzü görmeyen Yıldızspor, namağlup serisi ile birlikte oynadığı futbolla da takdir topluyor. Bölgesel Amatör Ligi hedefiyle başladığı sezonda, maç eksiği ile lider Didim Belediyespor’un 1 puan gerisinde 61 puanla 2. sırada yer alan Aydın’ın parlayan yıldızı, 23 karşılaşmada 19 galibiyet elde ederken, 4 beraberlik aldı ve hiç mağlubiyet üzüntüsü yaşamadı. Yıldızspor'un kalan 5 haftalık maç fikstüründe en tehlikeli maçları ise, Nazilli’de oynayacağı Yıldızgücü ve evinde oynayacağı Karpuzlu Belediyespor karşılaşmaları olacağa benziyor. Mavi beyazlı ekip kalan maçlarında, Esnafgücü, Yıldızgücü, Kuyuluspor, Tepecik Tuğlaspor ve Karpuzlu Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.