Projenin Aydın il yürütücülerinden olan Didim Cumhuriyet İlkokulu'ndan Canan Gürel, 28 Mayıs'ta 81 ilde gerçekleşen etkinlikte çekilen fotoğraflarla sergi yapılacağını belirtti. Okuma farkındalığı oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar balonları patlatarak balonlardan çıkan not kağıtlarında adı yazılı olan kitapları aldı.

KATKIDA BULUNANLARA TEŞEKKÜR

Projeyle ilgili bilgiler veren Gürel, “Didim Cumhuriyet İlkokulu öğretmenleri olarak İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Recep Akdemir’e, Okul Müdürümüz Sayın Ufuk Kurucu’ya, bu etkinlikte her türlü desteği bizlerden ve çocuklarımızdan esirgemeyen Didim Ticaret Odası Başkanı Sayın Hilmi Erbaş’a şükranlarımızı sunuyoruz. Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlara ve kıymetli velilerimize teşekkür ederiz” dedi.
  Oda Başkanı Hilmi Erbaş ise, okuma alışkanlığının çok küçük yaşlarda kazanıldığını belirterek, yapılan etkinliğin önemli bir aktivite olduğunu vurguladı. Alışkanlıkların kazanılmasında ailenin, yakın çevrenin, okulun büyük etkisi olduğunu söyleyen Erbaş, okumayı teşvik eden projede emeği geçenlere teşekkür etti.