Efeler Belediyesi ve Başak Koleji’nin verdiği desteklerin ardından Aydın Özel Medinova Hastanesi de, Aydınlı milli sporcuya 1 yıllık sponsorluk desteği verdi. Antrenörü Murat Kaya ile birlikte Özel Medinova Hastanesi’ni ziyaret eden milli sporcu Nefise Atalay, Aydın Özel Medinova Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İlhan Özkan ile bir araya geldi. Hoş sohbette milli sporcu Dünya Şampiyonası’ndaki başarı öyküsünü anlatırken, Prof. Dr. İlhan Özkan da milli sporcuyu bir kez daha tebrik ederek, başarılarının kat ve kat artması temennisinde bulundu.

“NEFİSE’NİN BAŞARISI ÇOK ÖNEMLİ”


Aydın Özel Medinova Hastanesi olarak Aydınlı milli sporcu Nefise Atalay’a her zaman destek vermek istediklerini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İlhan Özkan, Nefise Atalay’a bir yıllık sponsorluk desteği verecek olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğunu ifade etti. Prof. Dr. İlhan Özkan yaptığı açıklamada, “Nefise Atalay’ın Dünya Şampiyonası’nda aldığı bu başarı çok önemli. Hem ülkemizi hem de dolayısıyla Aydın şehrimizi tanıtmış oluyorsunuz. Tabii ki bu zorlu süreçlerde sponsorlara ihtiyaç var. Sporun zorluklarını çok iyi biliyorum. Biz de hastane olarak elimizden gelen sağlık sponsorluğu geliyor. Ben ortopedistim, aynı zamanda spor hekimiyim. Japonya’da 1995-97 yılında spor hekimliği yaptım. Sporcu sakatlıklarıyla da ilgileniyorum. İnşallah herhangi bir sakatlık yaşamazsın ama bu tür konularda, genel kontrollerde, sakatlığında vs. biz her konuda destek oluruz. Biz her zaman yanındayız. İnşallah her konuda başarılı olur, biz de sağlık konusunda her zaman destekçisi oluruz” ifadelerini kullandı. Aydınspor 1923’e de sağlık konusunda bu yıl yine destek verdiklerini kaydeden Özkan, başarı olduğu sürece her zaman herkese sağlık konusunda destek olmaya hazır olduklarını belirtti.

ANTRENÖR KAYA TEŞEKKÜR ETTİ


Milli sporcu Nefise Atalay’ın Antrenörü Murat Kaya, Aydın Özel Medinova Hastanesi’ne desteklerinden dolayı çok teşekkür ederek yaptığı açıklamada, “Çok sağolun. Gerçekten iyi ki varsınız. Sizin gibi insanların bizi yanımızda olması gerçekten mutluluk verici. Özel Medinova Hastanesi içimizin rahat olarak geldiği ender hastanelerden bir tanesi. Sizin desteğiniz de bizleri motive edecektir” sözlerini kaydetti.