Söke stadı zeminin yeni yapılmasına rağmen takviye çalışmalarla daha da iyileştirmesi için Aydın Büyükşehir Belediyesine gelen talep üzerine çalışmalar başladı. Çalışmalarda zemin ve saha çevresi sıkılaştırması yapılırken, aynı zamanda tribünlerde yeni sezon için tekrar elden geçiriliyor. Çalışmaları yakından takip eden Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli statta incelemeler yaptı.

SÖKESPOR TARAFTARINA SESLENDİ


İnceleme sonrası bir açıklama yapan Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu Leipzig maçında Beşiktaş taraftarından etkilendiğini söylerek, “buraya gelen rakip futbolcuların en azından ayaklarının titremesi için taraftarımız gücünüz göstermelidir” dedi.
  Yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür eden Kurtbeyoğlu, “Başta stadımızın zeminleri olmak üzere tribünlerde elden geçirilecek. Sökespor son iki sezonda şampiyonlığu son anda kaçırıyor. Geçtiğimiz yıl stadımız yenilenmesine rağmen saha zemini bozulmuştu, bu sene Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün çalışmaları oldu. Stadın son halin görmek istedim. Şu anda fevkalede güzel gözüküyor. İnşallah hem stadımızın zemini hem de türbinlerimiz kulübümüze ve takımlara da şans getirir. Son iki yıldır kılpayı kaçan şampiyonluk bu sene gelir diye ümit ediyorum. Seyircilerimizden beklediğimiz de takıma sonuna kadar sahip çıkmaları.  İyi bir ambians yakalamaları. Etrafla değil takımla uğraşmaları ve takımı daha çok desteklemeleri gerekmektedir. Sökespor taraftarlarını tüm maçlarımızı bekliyorum. Ben tekrardan yenilenen ve değişikliklerle yenilenmeye yüz tutan stadımızın Sökespor camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu

SÖKESPOR’U DESTEKLİYORUZ


Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu’ndan sonra söz alan Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Sökespor camisaından gelen talebi değerlendirdiklerini kaydederek, “Bize silindir ihtiyacı olduğu bilgisi geldi. Konuyu sayın başkanımıza ilettik. Yardımcı oldular. Büyükşehir Belediyesi olarak bizde her zaman Sökesporumuzun ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz. Sökespor ve Söke camiasından böyle bir talep geldi yerine getirdik” ifadelerini kullandı.