Kısa adı DİGİAD olan Didim Genç İş Adamların Derneği'nin iki yılda bir yapılan olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurul'da mevcut Dernek Başkanı Özgür Deniz aday olmazken, Dernek Başkan Yardımcısı Kerim Küsmez aday olarak yer aldı. 23 üyenin oyunu alan Küsmez, DİGİAD’ın yeni başkanı oldu.

DENİZ'E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Genel Kurul'da Küsmez, eski Başkan Özgür Deniz’e hizmetlerinden dolayı plaket verdi. Genel Kurul'da ayrıca Dernek Başkan Yardımcısı Cengiz Kızıldağ, derneğe katkılarından dolayı Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti'ne plaket verdi. Plaketi dernek adına Başkan Yardımcısı Hasan Eker aldı.

YENİ ÜYELERE ROZETLERİ TAKILDI

Genel Kurul'da ayrıca derneğe yeni üye olanlara rozetleri takıldı ve üyelik kartları verildi. Genel Kurul'da konuşan eski Başkanı Özgür Deniz, iki yılda derneğin iyi noktalara geldiğini belirterek, sürecin hayırlı olmasını diledi. DİGİAD’ın yeni Başkanı Kerim Küsmez ise Genel Kurul'un hayırlı olmasını dilerken, Didim için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

YENİ YÖNETİM

Kesim Küsmez başkanlığındaki DİGİAD'ın yönetimi, şu isimlerden oluştu: “Cengiz Kızıldağ, Burka Karakaya, Halil Kılınç, Hikmet Karataş, Nuh Eser, Serdar Ece, Yunus Yalvaç, Metin Aydınlı ve Halil Bingöl, Metin Karaarslan ve Harun Kartal.”