Dernek Başkanı Bülent Eriklioğlu misafirleri karşılarken, Şirin Pide Salonu'nda öğle yemeği ile başlayan ilk gün etkinliği Afrodisias’ta Müze Müdürü Baran Aydın’ın anlatımı eşliğinde kentin gezilmesi ile devam etti. Müze gezisinin ardından verilen kısa bir molanın ardından Efem Kuzu Çevirme'de yöresel müzik eşliğinde akşam yemeğine geçildi. Karacasu Kültür Turizm Tanıtım Derneği Başkanı Bülent Eriklioğlu, Aydın Mutlu ve Vahide Şeker’in de katılımıyla Kahvederesi Yaylası'nda Mahalli Sanatçılar Adil Gümüş ve Ozancan Demir'in müzikleri eşliğinde akşam yemeği yenildi.

GÖRLE GEZİLDİ

Grup tarafından sabah kahvaltısı, dernek başkanının sahibi olduğu Battalbey Karacasu 2 isimli iş yerinde özel istek üzerine hazırlanan doğal ürünler ile yapıldı. Dernek yönetim kurulu üyeleri Aydın Mutlu ve Vahide Şeker eşliğinde, önce Aşağı Görle, kaya mezarları, sonra İnceğiz Kanyonu seyir tepesi gezildi. Bölgenin doğal ve kültürel yapısına hayran kalan misafirler yöresel ürünlerden satın aldı. 
  Dernek Başkanı Eriklioğlu, “Biz de bu kültür gezisi sayesinde, konaklamalı gelen misafirlerimizi ağırlarken, ilçemizin bu konudaki eksi ve artılarını birebir görme fırsatı yakaladık. Bu muhteşem kültür-tanıtım için öncelikle kendilerine ve onlara burada yardımcı olan dernek üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.