Aydın’da seçim çalışmalarını sürdüren AK Partili Mustafa Savaş, Nazilli’de muhtarlarla bir araya geldi. Cumhur İttifakı’nın Nazilli Belediye Başkan Adayı MHP’li Haluk Alıcık’ın da yer aldığı toplantıda Savaş, seçilmesi halinde yapacağı ilk icraatı açıklayarak Aydınlılara müjde verdi.    

“İLK İŞ SU ÜCRETİ DÜŞECEK”

Aydın’da su faturalarının yüksek geldiğini, vatandaşın cebini yaktığını belirten Savaş, “Herkesin cebini yakan suyu harcamaktan dahi imtina eder hale geldik. Allah’ın suyunu bu kadar pahalı satmanın manası yok. Nisan ayında belediye meclisinde alacağımız ilk kararlardan biri, su ücretlerini yüzde 50 indireceğiz. 200 lira mı geliyor, 100 lira gelecek. Hem hane halkına, hem esnafımıza bu indirimi yapacağız. Sadece indirimle kalmıyoruz, beş yıl boyunca da zam yapmayacağız. Bunun sözünü veriyoruz” diye konuştu.

“KAYIP YILLARI 2 YILDA TELAFİ EDECEĞİZ”

Aydın’ı iktidarla birlikte olmanın nimetlerinden yararlandıracağını dile getiren Mustafa Savaş, “AK Parti belediyeciliğinin nasıl olduğunu göstereceğiz. Gaziantep, Kayseri, Konya, Bursa ve yanımızdaki Denizli’yi görüyorsunuz. İktidarla birlikte olan bir belediyenin vatandaşına neler verdiğini görüyoruz. O kayıp yılları en kısa sürede telafi edeceğiz. Bir finansçı ve iş bitirici kardeşiniz olarak kaybolan yılları 2 yılda telafi etmenin sözünü veriyorum” şeklinde konuştu. 31 Mart akşamı tarih yazacaklarını belirten Savaş, “31 Mart tarihi bir sınav. Bu sınavda Aydın tarih yazacak ve tüm Türkiye’de Aydın konuşulacak” dedi.