Ziyaretlerde CHP İlçe Başkanı Mesut Büyükgümüş ve yönetimi, İYİ Parti İlçe Başkanı Aydın Güvendi ve yönetimi, belediye meclis üyesi adayları da yer aldı. İYİ Parti Aydın Kurucu İl Başkanı Recep Taner yaptığı konuşmasında, “Bizler Millet İttifakı olarak CHP'yle aynı çatıda Aydın'da seçimlere giriyoruz. Birlikte hareket etmemizin sebebi güçlü bir yönetim oluşturmaktır. Hep birlikte demokrasi baharını getirmek için gönül birliği içinde mücadele edeceğiz. Büyükşehir Adayımız Özlem Çerçioğlu ve İlçe Belediye Başkan Adayımız Mustafa Büyükyapıcı için sizlerden destek istiyorum” dedi.

YAPTIKLARINI, YAPACAKLARINI ANLATTI

Yaykın ve Bingeç Mahallesi’nde 5 yıllık yaptığı çalışmaların yanında mahallenin tarımsal ve ekonomik potansiyelini yükseltmek adına birçok projeyi de sunum eşliğinde halka anlatan Başkan Büyükyapıcı, “Kişi ayırımı yapmadan, siyasi kimlik gözetmeden Karacasu’muzun her mahallesinde sayısız hizmetler gerçekleştirdik. İlçemizin gelişmesi düşüncesiyle, geleceğimiz olan çocuklarımıza iyi, temiz, düzenli ve modern bir ilçe bırakma adına bugüne kadar kim taş üstüne taş koyduysa, hangi belediye başkanı hizmet ettiyse, hepsinden Allah razı olsun. Bizim de gayemiz bu hizmet kervanında Karacasu’ya en güzelini yapmaktır” dedi.

BORÇSUZ BELEDİYE

Karacasu Belediyesi’ni görev süresi boyunca borçsuz belediye olarak yönettiğini ifade eden Büyükyapıcı, “Hiçbir yeri satmadan daha birçok yeri satın alan bir Belediye konumuna getirdik. Mahallenize verdiğim sözlerin hepsini Allah bize bu görevi tekrar nasip ederse yerine getireceğim. Gücümüz de var. Bu anlamda sizlerden bir kez daha Özlem Başkanımı Aydın Büyükşehirde, Karacasu’da beni ve meclis üyelerimi desteklemenizi istiyorum. Yaykın Mahalle Muhtarı Osman Ali Aktan’a, Yolaltı Mahalle Muhtarı Ali Kocaağaoğlu’na, Bingeç Mahalle Muhtarı Önder Oflüs’e ve tüm mahalle halkına katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.