Kamacı, seçim çalışmaları kapsamında Didim'in Akbük Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini ve sıkıntıları dinledi. 31 Mart 2019 yerel seçimleri için AK Parti’den Belediye Başkan Adayı olan Mümin Kamacı'ya, Akbüklü vatandaşlar 'Dik dur eğilme, Akbük seninle' şeklinde övgülerde bulundu.

"DURMADAN, YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ"

Akbüklü vatandaşlar ile bir araya gelen Kamacı, "Seçim çalışmaları kapsamında Akbük Mahallemizde esnaf ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek istek ve sıkıntılarını yerinde dinliyoruz. Akbüklü hemşehrilerimiz hizmetin en iyisini hak ediyor. Didim'imize hizmet için durmadan, yorulmadan çalışacağız" dedi.

"HAYALLERİMİZE KAVUŞACAĞIZ"

AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ise, "Didim'in sevilen ismi Mümin Kamacı Başkanımız, Allah'ın izniyle 31 Mart yerel seçimlerinde halkın teveccühüyle hak ettiği yere gelecek, Didim'e hizmet edecektir. Aydın Büyükşehir'de Mustafa Savaş başkanımız, Didim'de ise Mümin Kamacı başkanımız ile hayallerimize kavuşacağız" ifadelerini kullandı.

JANDARMA KARAKOLUNA TAZİYE ZİYARETİ

Öte yandan Kamacı ve AK Parti heyeti, Aydınlı Uzman Çavuş Murtaza Kılçık ile ailesinin Konya'daki elim kazada hayatlarını kaybetmeleri münasebetiyle Akbük Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyaret ederek taziye dileklerini iletti.