Türkiye Erkekler Basketbol 2. Lig’inde geçtiğimiz sezon Play-Off’ta elenerek üst lige çıkma şansını yitiren Efespor’a AYTO sahip çıktı. Yeni sezon öncesi lige katılım bedeli olan 15 bin liralık teminatı ödemek için arayış içerisinde olan Efespor’a AYTO Başkanı Hakan Ülken ve yönetim kurulu üyeleri kendi aralarında para topladı. Türkiye Erkekler Basketbol 2. Lig’inde Aydın’ı temsil eden tek kulüp olan Efespor’un küme düşmesine razı gelmeyen Başkan Ülken ve üyeler, topladıkları parayı Efespor Kulüp Başkanı Erdinç Vence’ye teslim etti. AYTO’nun sağladığı bu destek, spor camiasının takdirini topladı.

SPONSOR ARAYIŞI BAŞLADI  


AYTO olarak her zaman spor camiasının yanında olduklarını belirten Başkan Ülken, “5174 sayılı kanun gereği oda olarak destekte spor kulüplerine destekte bulunamıyoruz. Bu anlamda yönetim kurulu üyelerimiz birlikte şahsi bütçelerimizle destek sağladık. Bundan sonra Aydın’ın tüm dinamiklerinin devreye girmesini bekliyoruz” dedi.

'TAKIMIMIZI LAYIK OLDUĞU NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ'


Kulüp Başkanı Vence ise “AYTO Başkanı Hakan Ülken ve yönetim kurulu üyeleri her zaman bizim destekçimiz oldu. Bu anlamda da katılım bedelini ödeyerek yine desteklerini esirgemediler. Emek ve desteklerinden dolayı AYTO Başkanı Hakan Ülken ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Kısa zamanda sponsor desteğini de sağlayarak takımızı layık olduğu noktaya taşıyacağız” diye konuştu.