3. Lig 3. Grup ekibi Aydınspor 1923, transfer yasağı nedeniyle ara transfer dönemini sessiz geçiriyor. Siyah-beyazlı yönetim, kaynak bulamadığı için 3 milyon 700 bin lira olan borcu ödeyemiyor. Ligin devre arasında 4 oyuncusu takımdan ayrılan Efe, kısıtlı kadro ile ligde tutunmaya çalışıyor. 
  Transfer döneminde yönetimin izlediği politikayı eleştiren siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Akif Başaran, “Transfer dönemiyle ilgili yönetimin herhangi bir çalışması olmadı. Yönetimin bu konudaki çalışmalarından sonuç alınamadığı için transfer açılamadı. Hiçbir çalışmamız yok benim bildiğim. Transfer 31 Ocak’ta sona eriyor ancak hiçbir oyuncuyla görüşmemiz yok. Benim yapabileceğim bir şey yok. Transfer açılabilse oyuncularla alakalı değerlendirme yapabilirim” dedi.

'OYUNCULAR DA TRANSFER İSTİYOR'

“Göreve gelirken bana başka şeyler söylenmişti” diyen Başaran gelinen noktadan memnun olmadığını ifade etti. Başaran, “Her şeye rağmen oyuncuları yarı yolda bırakmak benim mizacıma ters. Bu mücadelenin içinde olacakmışız gibi gözüküyor. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Kadro kendi içinde transfer istiyor zaten. Oyuncuların da düşüncesi transfer yapılmasında yana. Kulübün maddi yetersizliği de ortada. Biz de kendi yolumuzu çizeceğiz” diyerek takımda kalacağını ifade etti.