Aydın’nın Bozdoğan ilçesinde Kemer Barajı mevkiinde bulunan Arapapıştı Kanyonu, Aydın’ın saklı cenneti olarak da adlandırılıyor. İki tekneyle 6 kilometre uzunluğunda 380 metre yüksekliğinde kanyonda gezi yapılabiliyor. Kanyon içindeki doğal mağaralardan kaya mezarı ve gizli manastıra kadar bugüne kadar bakir kalmış birçok tarihi alan yer almakta.

 FİBAR TUR, TUR DÜZENLİYOR


 Bu bölgeye Aydınlılar yoğun ilgi gösterirken, Arapapıştı Kanyonuna Fibar Tur tarafından geziler düzenleniyor. Fibar Tur üçüncüsünü düzenleyeceği kanyon turunda aynı zamanda tarihi Arpas Kulesini ve Yenipazar Yörük Ali Efe Müzesini de programa dahil ettti.

FİBAR KALİTESİYLE KEŞFEDİN


Aydınlılar bu bölgeye yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Fibar Tur Sahibi Fırat Barışık; “Arapapıştı Kanyonu çok özel ve farklı bir tarihe sahip. Tekne turuyla ve Fibar Tur’un profesyonel rehberleriyle bölge hakkında detaylı bilgi alarak gezebiliyorsunuz. Bu bölgeyi düzenleyip turizme açtığı için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nada teşekkürlerimizi sunarız. Dünyanın 8.Harikasını Fibar kalitesiyle keşfedebilrisiniz. Her hafta sonu Aydın çıkışlı kültür turlarımıza tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.