5 yıl önce bir düğün organizatörünün siparişi üzerine kalp başlıklı ve düz tasarımlı olarak gelin damat sandalyeleri üretmeye başladığını söyleyen Sabahattin Urfalıoğlu, yeni evli çiftlerin hayatlarının en mutlu günlerinde ustalık eseri olan sandalyelerde oturarak dünya evine girmelerinin kendisini de mutlu ettiğini söyledi.

“KALP BAŞLIKLI SANDALYELERİN TANESİ 350 LİRA” 

Ustalık maharetiyle özel olarak tasarladığı iskeleti hazırlamasının ardından gelin-damat sandalyelerini deri döşeme işleminden geçirdiklerini söyleyen Urfalıoğlu, “Tamamen kendimize özel tasarımla üretim yapıyoruz. Sandalyeleri direk yeni evlenecek çiftlere aracısız atölyemizden satışa sunuyoruz. Gelin damat sandalyelerinin tanesi 300 liradır. Yani düz tasarımlı gelin-damat koltuk takımını, 600 liradan satışa sunuyoruz. Şu anda özellikle düğün sezonunun devam ettiği süreç itibariyle satışlarımız da bir hayli iyi. Tabi özel olarak kalpli ürettiğimiz koltuklarımızın tanesini 350 liradan alıcıyla buluşturuyoruz. Düğün sezonu dışında da gelin-damat koltuğu için özel siparişler alıyoruz. Orkestracı arkadaşlarımız da sürekli sipariş alma noktasında da katkı sağlıyorlar. Yine düğün organizatörleriyle de çalışıyoruz” diye konuştu. 
Yaz sezonunda düğünlerin çoğalmasıyla birlikte sandalye üretiminin daha da arttığını söyleyen Urfalıoğlu, “Kalp başlıklı sandalyeler gelin ve damat adayları tarafından çok tercih ediliyor. Hayatlarının en mutlu gününde benim de bir nebze de olsa kalpten başlıklı sandalyelerle katkıda bulunmamdan ötürü de teşekkür etmeyi ihmal etmiyorlar. Düz tasarımdan ziyade kalpten başlıklı sandalyenin daha çok tercih edilebildiğini söyleyebilirim. Yeni evlenecek çiftlere kapımız ardına kadar açık. Buyursunlar, gelsinler. Kalpten başlıklı sandalyeleri beğeneceklerinden şüphem yok” dedi.