Turnuvanın final günüde erkeklerde Adnan Menderes Anadolu Lisesi, kızlarda ise Nazilli Özel Sınav Lisesi şampiyon olarak kupalarını kaldırdı. 
  Erkeklerde ikinci İncirliova Spor Lisesi, üçüncü Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi ve dördüncü ise Osman Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Kızlarda ikinciliği Emel-Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi alırken, Nazilli Anadolu Lisesi ise turnuvayı üçüncü tamamladı. 
  Final maçlarını kazanan erkek ve kız takımlarının Aydın il birincileri, kupanın yanı sıra, madalya ve başarı belgelerini almanın mutluluğunu yaşadı.

GRUPLARDA TEMSİL EDECEKLER

Turnuvada başarılı olan takımlardan Adnan Menderes Anadolu Lisesi, İncirliova Spor Lisesi ve Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi grup maçlarına gitmeye hak kazandı. Kızlarda il birinciliği müsabakalarında başarılı olan takımlardan Nazilli Özel Sınav Anadolu Lisesi ile Emel-Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi de gruplara katılmaya hak kazandı. 29-31 Aralık tarihlerinde yapılacak olan grup müsabakalarında 5 takım Aydın’ı temsil etmenin heyecanını yaşayacak.

ÇETİN GÖREV ALDI

Final maçlarında Aydın’ın FİFA Kokartlı Futsal Hakemi Kamil Çetin de görev aldı. Çetin, farklı isimlerle birlikte yönettiği maçların bazılarında masa hakemi olarak, bazılarında ise saha içinde görev yaptı.